F^7 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam, ja mam pytanie, co można jeszcze zrobić by przyspieszyć windowsa? To co jak na razie zrobiłem, to: i zastosowałem się do większości podanych tam rad przeszukałem wszystkie usługi. Te które nie były mi (lub innym usługom) potrzebne do pracy przełączeyłem do trybu ręcznego. Niektóre nawet wyłączyłem. Przy użyciu programu Startup Manager, wyłączyłem programy urachamiające się bez mojej wiedzy i rezydujące w tle. Jestem w trakcie dostrajania systemu przy pomocy Tweak-XP Pro 3 Co jeszcze można zrobić by przyspieszyć działanie Windowsa XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 uninstall him :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F^7 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 proszę o poważne odpowiedzi. Robię właśnie także defragmentacje dysku. Co jeszcze można zrobić by przyspieszyć działanie systemu, może ma ktoś jakieś ciekawe propozycje, śmiało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Garść porad na temat optymalizacji Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F^7 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 DZIĘKI!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...