F^7 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Kiedy próbuję zalogować się do mojego profilu wyświetla się Uruchamianie systemu... czy jakoś tak.. Nie jest odgrywany domyślny dźwięk uruchamiania systemu i jest tak przez około 30 sekund, nic się nie dzieje, dysk cały czas się świeci, aż nagle pojawia się czarny ekran i się restartuje komputer. Po restarcie nawet nie skanuje mi dysków. Próbowałem Przywracania systemu, ale chyba nie działało w pełni ze względu na to że miałem za mało miejsca na dysku. Próbowałem się dostać przez Tryb Awaryjny, nic. Nawet przez Awaryjny z wierszem polecenia - to samo. Musiałem stworzyć sobie nowego użytkownika, i od początku definiować ustawienia wszystkich programów :evil: ale zostawiłem sobie tamtego jeszcze do celów testowych jakby ktoś wiedział jak to naprawić. To jak myślicie, co mogło się stać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 iz jest to sasser :P muszisz odlaczyc dostep od netu, wejsz w uruchom i cmd.exe i tam odnalezc bledny wpis w opcjach uruchomiania, wylacz go, przeskanowac antywirem i sciagnac late do sasera :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 albo msblast :D ta sama procedura co wyzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 albo msblast :D ta sama procedura co wyzej :Dalbo msblast :D ta sama procedura co wyzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 jezli nie podzialalo to daj znac, a napisze Ci pelne info odnosnie wywalenia robaka :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...