stachueb Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mam problem poniewaz mam starszy komputer i tam mam wsadzona karte .. nie ma na niej opisanego czy to jest riva czy jakas inna... windows ja wykrywa jako riva tnt wiec znalazlem takie sterowniki zainstalowalem .. ale windows jaka ma kolizje z nia ze jest przy sterowniku taki wykrzyknik... i teraz nie wiem co robic.. gdzie szukac problemu.. jak go naprawic.. moze wy wiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Sam piszesz że masz starszy komputer - domyslam sie że masz 128mb lub 256RAMu... Nie pomoże Ci to zapewne ale zmien sobie system na 98se... IMHO za stary komp na taki system.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zainstaloj jakas starsza wersie... Najnowsze nie sa wskazane pod starsze karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachueb Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 win98 sux tam to wogle nie chce nic chodzic. za duzo nie poradziliscie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zainstaluj AIDA32 i podaj dokładny model karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Raczej marne szanse żeby ta karta ruszyła pod XP. Ja miałem GF 2 MX 200 i XP-ek za chiny jej nie obsługiwał, a to poniekąd nowsza karta... Można by spróbować W2K -myśle że by zadziałała (u mnie ten GF działał pod W2K bez zarzutu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 @Prodigal Son: u mnie rivka do dzisiaj śmiga na WinXP, a niedość że jest wykrywana przez system to jeszcze gry działają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...