Rumcajs Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ...no dolny dolny, w górnym FXy są zablokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ...no dolny dolny, w górnym FXy są zablokowane UPDATE: Z tego co zauważyłem winfox dołączany do karty sztucznie blokuje możliwośc wykręcenia gpu i pamięci powyżej 500 MHz (robi to w bardzo ciekawy sposób :D ). Proponuję jednak coś takiego geforce_overclock łatwe przyjemne i skuteczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 UPDATE: Z tego co zauważyłem winfox dołączany do karty sztucznie blokuje możliwośc wykręcenia gpu i pamięci powyżej 500 MHz (robi to w bardzo ciekawy sposób :D ). Proponuję jednak coś takiego geforce_overclock łatwe przyjemne i skuteczne. Hmm a w jaki sposób ? Ja od dawna tego programu nie mam ;) Czyżby autobrake ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wiesza kompa z ferią rozdygotanych kolorowych barw na monitorze. Wygląda dość przerażająco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wiesza kompa z ferią rozdygotanych kolorowych barw na monitorze. Wygląda dość przerażająco :D:| dla mnie to karta się przegrzewa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 :| dla mnie to karta się przegrzewa :P ... no no przegrzewa się ale tylko na winfoxie :) bo bez niego hula mi stabilnie na 490/550 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...