/\/\ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Wymieniałem ostatnio sprzęcior. Posprzedawałem za grosze stare części. Została mi Riva TNT2. Poszedłem do braciaka. On jedzie na Celku 366. Włożyłem grafę odpaliłem kompa. Wszystko wporzo. W Xp 8O ładnie na 1024x768 i 32bity chodzi. Wziąłem się za instalkę detonatorów. Miałem na płycie jakieś sprzed paru miesięcy. Zainstalowałem, restart i ... karta dalej no-name. Zadne gry mu nie chcą chodzić i mi narzeka. Co jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jakiś większy problem , bo XP posiada wbudowane stery 29.xx(albo coś koło tego) i juz na tym gry powinny działac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Została mi Riva TNT2. Wziąłem się za instalkę detonatorów. Miałem na płycie jakieś sprzed paru miesięcy. Zainstalowałem, restart i ... karta dalej no-name. Zadne gry mu nie chcą chodzić i mi narzeka. Co jest??A to jest , że do starej grafy nie instaluj nowych sterów tylko starsze . Do Rivy max to chyba z serii 3x.xx albo i starsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja zciągałem z neta najnowsze nawet 5x.xx miałem wtedy celka 466 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Do rivy powinne wystarczyc te ktore winXP ma 'wbudowane'. Obsluguja pelna akceleracje 3d i wszystkie funkcje karty z tego co sie orientuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 O to chodzi że bez sterów też źle działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czy nikt nie wie co można zrobić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wżuć najnowsze stery jakie tylko można i nie słuchaj głupot, że stare stery są do starych kart. Miałem przez chwilę TNT2 M64 ze sterami 60.xx i wszystko chodziło( w miarę mozliwości) bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzej Dzej Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wejdz na stronke nvidi sciagnij najnowsze albo z serii 2x.xx tam masz archiwum wiekszosci sterownikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...