slayne Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Wlasnie jak w temacie. czy ktoś widział juz te napędy w Polsce. Ktoś na allegro sprzedaje ale nie weim czy to nie jakis oszust bo ma tylko pare komentarzy i nabił je sobie sprzedarza zdjęć z wycieczek - szkoda gadac. choc ostatnia transakcja byla niby ok jakies rw samsunga ale nastepne mogą byc lipa. A moze ktos ma juz z was takiego cd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 W Krakowie niby są za 180 zeta. Zobacz: www.pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ciekawe le dają gwarancji bo mi wlasnie zdechł teac 40 po prawie trzech latach działania znalazlem na mojepc za 180 i ma 2 lata gwarancji a moze ktos z forum ma taki naped Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 W Krakowie niby są za 180 zeta. Zobacz: www.pcprojekt.pl Ja też je widziałem w pcprojekt kupuje tam doszyc czesto ale dają na niego chyba tylko 1 rok gwarancji zastanawim sie czy go sobie nie kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 jak go sobie kupisz to napisz jak śmiga a jak ja bede pierwszy to ja sie pochwale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 jak go sobie kupisz to napisz jak śmiga a jak ja bede pierwszy to ja sie pochwale OK nie ma sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 mi wlasnie zdechł teac 40 po prawie trzech latach działania to shybko ci zdechl!!!!!!!! na wgk mozna qpic te teaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 no wlasnie bo moi kumple kupowali razem ze mna i te ich nadal dzialaja bez problemu wiec ten moj byl jakis kiepski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 W moim Teac x40 3 miechy po kupnie walneła płyta i gwarancja sie poszła jeba... Ale ogólnie to czasem ma problemy z odczytem ale to chyba przez tamaten wypade. Za to nagrywarka Teac 8x8x32 jest boska nie było płyty której by nie przeczytała. Jak jakaś płyta u nikogo nie chciała chodzić bo była zarysowana to ja ją do nagrywarki i już miałem image na dysku. Swoją drogą teraz to wolał bym kupić DVD Pioniera ze szparką za taką różnice w cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Powinien mieć 2 lata gwarancji - tyle daje producent :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...