Skocz do zawartości
clown6

Która pasta lepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Używam ostatnio paste OCZ i jest naprawde super, w tej chwili chyba najlepsza na rynku, ale to też zależy inni wolą Arctica, ale polecam OCZ.

spewnoscia jest the best, aczkolwiek u mnie nie ma roznicy pomiedzy boxowa arctic silicone ??? cus jest nie tak :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Ocz Ultra 5 i mogę powiedzieć że rewelacja.

szkoda tylko ze w opakowaniu po 3 g ja sprzedaja , mi w zupelnosci starczyloby 0,5g ,max 1g za 1/3 ceny

LOL ta pasta jest ciezka bo zawiera srebro :D

dzisiaj posmarowalem proca AS5 i temp spadla w stresie o 9*C !!

swoje wlasnosci osiaga po 200h wiec za jakis czas zrobie kolejny test , roznica powinna byc jeszcze wieksza

polecam ta paste , na prawde warto !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam inny sposób na rozsmarowywanie pasty po cpu. Aktualnie mam Cermunque która przypomin agluta więc nawet się nie bawiłem w żadne rozsmarowywanie tylko położyłem radiator <Pentagram 80 Qc alcu> i pokręciłem nim w prawo i w lewo dociskając aż pasta sie sam rozprowadziła równomiernie po cpu. Potem tylko trzeba było pożądnie dokręcić i po problemie. Teraz mam na na Athlon 64 3000+ w systemie 30C więc to chyba dobry wynik jak na ten wentyl maks 46C więc luzik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi