Nicky Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A co sądzicie o thermopoxie 75AGS??? No właśnie co sądzicie o tym thermopoxie?? dobry jest??Kapa, jest warta tyle co silikonówka za 2pln, wiem bo mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 to jest mozliwe ze przez nia nie spadla mi temperatura po przejcsiu z boxa na QC-80Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeon Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Używam ostatnio paste OCZ i jest naprawde super, w tej chwili chyba najlepsza na rynku, ale to też zależy inni wolą Arctica, ale polecam OCZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Używam ostatnio paste OCZ i jest naprawde super, w tej chwili chyba najlepsza na rynku, ale to też zależy inni wolą Arctica, ale polecam OCZ. spewnoscia jest the best, aczkolwiek u mnie nie ma roznicy pomiedzy boxowa arctic silicone ??? cus jest nie tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mam Ocz Ultra 5 i mogę powiedzieć że rewelacja. szkoda tylko ze w opakowaniu po 3 g ja sprzedaja , mi w zupelnosci starczyloby 0,5g ,max 1g za 1/3 ceny LOL ta pasta jest ciezka bo zawiera srebro :D dzisiaj posmarowalem proca AS5 i temp spadla w stresie o 9*C !! swoje wlasnosci osiaga po 200h wiec za jakis czas zrobie kolejny test , roznica powinna byc jeszcze wieksza polecam ta paste , na prawde warto ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A ja mam inny sposób na rozsmarowywanie pasty po cpu. Aktualnie mam Cermunque która przypomin agluta więc nawet się nie bawiłem w żadne rozsmarowywanie tylko położyłem radiator <Pentagram 80 Qc alcu> i pokręciłem nim w prawo i w lewo dociskając aż pasta sie sam rozprowadziła równomiernie po cpu. Potem tylko trzeba było pożądnie dokręcić i po problemie. Teraz mam na na Athlon 64 3000+ w systemie 30C więc to chyba dobry wynik jak na ten wentyl maks 46C więc luzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...