raist007 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 No wlasnie co lepiej wybrac nie sugeruja sie cena A7V333 czy A7V8X ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Poszukaj na forum troche tematow o KT400 a znajdziesz wszystko co chcesz wiedziec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 No ja bym brał jednak tego nowego ASUSa, z tym starszym czasem dziwne rzeczy się działy. Często te asusy lubiały padać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ja bym poczekał do testów bo jak to bywa z nowościami, można się na nich przejechać. jak ci się nie śpieszy to poczekaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Ja bym kupił choćby ze względu na wyposażenie, ale lepiej poczekać do dokładniejszych testów albo, jeśli ci się nie spieszy, poczekać na nForce2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A7v333 sa potwornie awaryjne, sam mialem taka, ale juz wymienili mi na gwarancji na inna. Nie bylem jedyny, naprawde odradzam ten model. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A7v333 sa potwornie awaryjne, sam mialem taka, ale juz wymienili mi na gwarancji na inna. Nie bylem jedyny, naprawde odradzam ten model. Ja mam A7V333 i awaryjna nie jest ;) ( mam ja od 5 miesiecy ) to moje osobiste zdanie . Jezeli A7V333 dziala poprawinie to jest naprawde swietna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ani to ani to lepiej kup msi albo gigabyte'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 http://www.amd3d.com/review/a7v8x/index.htm Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 http://www.amd3d.com/review/a7v8x/index.htm Przeczytalem strona po stronie chyba jeszcze za szybko na A7V8X. Narazie jest jeszcze troszke niedorobek. Chyba jeszcze poczekam albo kopie jednak A7V333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A może Gigabyte'a 7VAXP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 http://www.amd3d.com/review/a7v8x/index.htm Przeczytalem strona po stronie chyba jeszcze za szybko na A7V8X. Narazie jest jeszcze troszke niedorobek. Chyba jeszcze poczekam albo kopie jednak A7V333. Jezeli mozesz to poczekaj jeszcze z zakupem miesiac , ja mimo tego ze mam A7V333( i dziala mi swietnie ) , jezeli mialbym teraz kupic mobo to bardziej zastanawialbym sie nad A7V8X ( jednak poczekalbym jeszcze na poprawione biosy a z tego co widze na ftpie Asusa caly czas nad tym pracuja , jezeli chodzi o wydajnosc obu chipow to roznice sa niewielkie , tyle ze A7V8X ma lepsze dodatki ). Jezeli musisz juz kupic teraz !!! to smialo bierz ta wersje na kt333 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jezeli mozesz to poczekaj jeszcze z zakupem miesiac , ja mimo tego ze mam A7V333( i dziala mi swietnie ) , jezeli mialbym teraz kupic mobo to bardziej zastanawialbym sie nad A7V8X Jakbym mial cos na KT333 to nad modyfikacja bym sie zastanawial za dwa lata 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jeżeli możesz poczekać to poczekaj na nForce'a i A7N8X. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No wlasnie nForce2 bedzie niezwykle OC friendly i jezeli tylko stac kogos na czekanie to jest to jedyny sluszny wybor dla OCerow. Ze stajni AMD of course. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 kt400 choc by i z powodu SERIALATA i AGP8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jezeli mozesz to poczekaj jeszcze z zakupem miesiac , ja mimo tego ze mam A7V333( i dziala mi swietnie ) , jezeli mialbym teraz kupic mobo to bardziej zastanawialbym sie nad A7V8X Jakbym mial cos na KT333 to nad modyfikacja bym sie zastanawial za dwa lata 8) Pozdro Dexter Dokladnie, tyle ze jak ja kupowalem KT333( poczatek kwietnia ) to wszyscy mowili czlowieku kicha bierz Epoxa na kt266a ( kt333 niczym sie nie rozni ) , a wtedy na rynku byl oprocz Asusa , Epox na kt333 , na szczescie kupilem tego Asusa i teraz mam plyte Barton friendly ;) dlatego czasem lepiej kupic cos nowego bo pozniej moze wyjsc cos innego i mobo trzeba bedzie zmieniac ,a serial-ata i agp8x sie przyda . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja bym poczekał do testów bo jak to bywa z nowościami, można się na nich przejechać. jak ci się nie śpieszy to poczekaj Też tak myśle bo pierwsze modele często mają wady (nie zawsze) a te nastepne są poprawione. Z wiekszościami rzeczy tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Takie moje dywagacje na koniec dnia. Te zle dzialajace nowosci czasem nie moga byc poprawione bo wchodza rzeczy jeszcze nowsze. Gdzie te dobreczasy BX-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Takie moje dywagacje na koniec dnia. Te zle dzialajace nowosci czasem nie moga byc poprawione bo wchodza rzeczy jeszcze nowsze. Gdzie te dobreczasy BX-a. Zgadzam sie czasem mozna trafic na mine , ale jak narazie Nfroce 2 ma olbrzymie problemy :( wiec Via wiedziala co robi wydajac niedopracowany Chip . ] BTW. Extra walka Tigera ogladaliscie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Narazie jeszcze poczekam, bo zmusza mnie do tego fakt ze kaska mi nie naplynela. Wymieniam calego sprzeta i moim gralem byl by rowniez Radzio 9700 Pro ale tylko Built by ATI oraz Barak 5 na S-ATA. Ale na Radzia sie chyba nie szarpne i wezme GF 4 4400 (Asus lub Gainward). A co do dysku to myslalem o IBM 120GXP 120GB ale na chwile obecna to wezme chyba Baraka IV 80GB. I jesze jedno pytanko czy kupowal moze kto ostatnio z ACTIONA jakies obudowy Chiefteca bo interesi mnie jakie sa zasilki (czy reguluja sobie obroty wiatraka ?) w modelach TX-10SL-D lub DX-01SL-D ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Takie moje dywagacje na koniec dnia. Te zle dzialajace nowosci czasem nie moga byc poprawione bo wchodza rzeczy jeszcze nowsze. Gdzie te dobreczasy BX-a. Zgadzam sie czasem mozna trafic na mine , ale jak narazie Nfroce 2 ma olbrzymie problemy :( wiec Via wiedziala co robi wydajac niedopracowany Chip . ] BTW. Extra walka Tigera ogladaliscie ???? Super! Walka, a nie nForce2 :) Choć Tiger oberwał znacznie mocniej niż za pierwszym razem ale dlatego też emocje były większe. Wracając do płytek to też brałbym teraz na KT400, już choćby dlatego, że za dwa lata więcej za nią dostanę niż za KT333 - wtedy wszystkie karty będą na AGPx8 i każdy będzie chciał kupić płytę z tym złączem itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...