matejko Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Myślę o płycie pod AMD Athlon XP. Która z wymienionych będzie najlepszym wyborem ? Abit NF7-S DFI LanParty NFII Ultra B Abit AN7 Asus A7N8X-E Deluxe Wireless Edition Gigabyte GA-7N400 Pro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Myślę o płycie pod AMD Athlon XP. Która z wymienionych będzie najlepszym wyborem ? Abit NF7-S DFI LanParty NFII Ultra B Abit AN7 Asus A7N8X-E Deluxe Wireless Edition Gigabyte GA-7N400 Pro2 ABIT NF7 lub DFI. To moja subiektywna sugestia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ABIT moim zdaniem... bardzo dobrze poznany, sprawdzony i co ważne, tańszy od DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 mi sie najprzyjemniej rzuca w sciane asusami. ale oczywiscie autor nie napisal do czego ma ta plyta sluzyc. w koncu my na tweaku juz som takie experty ze i za wrozki musim robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 No potrzebuje płyte pod Athlona.... To nie wystarczy? :P Qwa... coraz bardziej mnie niesprecyzowane pytania w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Asusik full stable i jakie wyposazenie goroca polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejko Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Najbardziej zależy mi na stabilności i wydajności. Myślę też o podkręcaniu, ale nie do granic wytrzymałości. Jestem laikiem w tej dziedzinie, więc nie chcę za bardzo ryzykować. Chciałbym zamontować na niej m.in: grafę GeForce FX5900 i 2 x 256mb RAM- u w dualu, prawdopodobnie jakieś kostki Kingstona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Abit NF7-S DFI LanParty NFII Ultra B jezeli do podkrecania to tylko te :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jak bede potrzebowal kiedys plyty to tez napisze ze potrzebuje plyte i nawet wam producenta procka nie podam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...