KvM Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 CZy ta gra jest w pełnej wersji z dołączonym numerem do gry przez interenet? Jeśli tak to gdzie szukać tego numeru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Wszelkie instrukcje masz na CD. Zainstaluj gre i sam dojdziesz do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ale ja nie chcę rozpakowywać, bo grę chcę odsprzedać. Pytanie tylko gdzie jest ten numer jeśli na CD to wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Numer masz na plycie CD napisany chyba jak dobrze pamiem a jak nie tam to z tylu koperty, ale raczej na pewno na CD jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 DZięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jest tak, dostajesz te dwie plytki, wsadzasz 1sza do kompa, i dajesz na "registrate to get cdkey" podajesz email i oni ci przysylaja wlasciwy cdkey do cz, ktory dziala w steamie, jest to taka sama wersja cz jak ta sprzedawana za 120zł, różni sie jedynie opakowaniem i chyba laminatem plyt :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...