dzarek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ...mam problem, uzywajac programu do obrobki zdjec mam klopoty z wypalaniem plyt dvd. Powyzsza nagrywarka nigdy nie udalo mi sie tego dokonac - program informuje , ze brak plyty... co za g...o ! ktos pomoze ?? wgrywalem rozne biosy ostatnio : zmienilem ja na SOHW-832S dalej klapa... u kolegi na tym samym programie inna nagrywarka dziala bezblednie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A jakich płyt używasz :?: I jaki to program :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzarek Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 plyt?? wiele, esperanze, tdk, platinum, basf,lite-on. program to Magix- video de lux 2.0 na ulead - video studio 7 tez jest ten problem ? HELP ME ????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...