niemen Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mam podłączone pod Router Digitus na NEO+ 2 koputery Jeden z WIN XP a drugi z WIN98SE. Pewnego dnia na Win98 przestal mi działać internet explorer widzi komputer w sieci i ikonka pokazuje że jest podłączony do bramy. Co mogę zrobić by zadzialał z powrotem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 być może reinstalacja lub od nowa ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielspg Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 instalacja na nowo napewno ...ale radze zajrzec do : Wlasciwiosci protokolu internetowego TCP/IP twojej karty sieciowej :) ewentualnie zablokowales adres swojej karty MAC w routerze dzialalo to musi dzialac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...