dade Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 cze ludziska potrzebuje jakas strona internetowa zablokowala mi mozliwosc zmiany startowej strony internetowej w opcjach internetowych jak tylko odpalam przegladrke to sie laduje i dodatkowo zmienie mi rejestr ze nie moge go edytowac i stad pytanko gdzie w rejestrze mozna zmienic strone startowa przegladarki internet exxplorer pomocy plisssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Strona startowa- rozwiązanie problemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 stary mam ten sam problem od wczoraj! po wlaczeniu IE laduje sie jakis badziew http://www.whatsfind.com/page.html i za chiny nie da sie tego zmienic i tak jak Tobie nie moge edytowac rejestru! juz obczajam link ktory podal kolga DEDE a Ty ILUBEk daj znac jak to sie u Ciebie zakonczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jak narazie udalo mi sie zminic startowa programem StartPage Guard ale dajej nie mam dostepu do rejestru :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolkapon Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 też nie mam dostępu do rejestru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 też nie mam dostępu do rejestru juy wiem jak odblokowac:) http://forum.cc-team.org/viewtopic.php?t=4537[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...