Gucio Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak w temacie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Volcano 7+ :!: :D :!: Pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Volcano 7++++++++++++ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Nie będę się wyłamywał: Volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Haha. Volcano 7 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jesli kupisz CAK II 38 to szybko sluch stracisz :lol: WC rulez :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak nie WC, to tylko Volcano7+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 porste ze Volcano 7+ . Ale za ta cene to spokojknie zlozysz sobie WC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jesli kupisz CAK II 38 to szybko sluch stracisz :lol: WC rulez :P huhu :) Do tracenia słuchu polecam Arkua'e 6228. Dla mniej dźwiękowych polecam 7Volt na niej :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak masz trochę więcej kasy, to se :D kup Thermalright SK6 z wentylem Y.S.Tech 7000rpm. Może nie ogłuchniesz, bo ja mam Deltę (6800rpm) z FOP-38 od mięsiąca i na ostatnim badaniu słuchu nieźle wypadłem. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Spoko wodza, Delta nie jest zła, jeszcze coś słysze... :) Crackers, jak już chciał głuchnać to można trochu zjechać z napięciem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak masz trochę więcej kasy, to se :D kup Thermalright SK6 z wentylem Y.S.Tech 7000rpm. Może nie ogłuchniesz, bo ja mam Deltę (6800rpm) z FOP-38 od mięsiąca i na ostatnim badaniu słuchu nieźle wypadłem. :lol: hm.. nie wydaje mi sie, ze SK6 jest lepsza od Volcano 7+ moze sie myle? a poza tym to Volcano jest ladniejszy (mam okno w lewej ściance) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Na pewno SK6 + Y.S. Tech 7 tys. rpm jest dużo droższy (250zł) od Volcano 7 + (144zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Chociaż powiem Wam, że ja bym się jeszcze zastanowił nad Dynatron DC1206BM-O/CoolJag JAC 102C. Niby jest 60 żeberek na radiatorze, cena 160 zł... no może w testach nie jest tak różowo... Z resztą... sami się wypowiedzcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Tu macie professional review SK6: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...leid=727&page=5 A tu macie Arkua'y 628 (taka jak moja, ale z wolniejszym fanem): http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...?articleID=1055 Zobaczcie i powiedzcie co jest lepsze. PS. Volcano'a tam niestety nigdzie nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Niby jest 60 żeberek na radiatorzeno to pytanko do fizykow.. jak jest z przeplywem powietrza w tak wazkich szczelinach ?? ile ciepla[J] moze przyjac powiedzmy 1ccm?? czy nie bedzie przypadkiem tak ze nawet na tej delcie powietrze bedzie sie za szybko nagrzewac przez co tylko gorna czesc zeberek bedzie chlodzona, a nizej sie zrobi poprostu goraco? no i chalas.. przy tak gestym urzebrowaniu ciezko chyba jest wdmuchnac tam powietrze, przez co i sam radiator bedzie powodowal szum.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 mam SPIRE 5E34B3-H CopperBase idle 26 C full load 52 C (po 96h w PRIME95) nie uwazacie, ze to "troszke" dua rozbierznosc miedzy idle i full load? mam 450zl i obudowe big tower (otwarta) i chce zmienic chlodzenie aby byla mniejsza rozbierznosc. Co myslicie? aa.. i jeszcze jedno.. jestem leniwy :lol: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 co do tego spire'ka to juz go poprawiales ? - pewnie nie ty "leniwcu" rozbiez go.. znaczy odkrec to blache miedziana od spodu i walnij tak troche pasty na srebrze :) czy urzywasz jakiegos soft coolera ?? jesli tak to sprawa porsta.. ale temp na full load i tak za duza.. chyba ze masz b. cieplo w domku.. zmienic.. i leniwy.. kup beczke oleju.. i zanuz tam kompa.. pomoze na 100% i jak latwo zrobic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jesne ze V7+ tylko troche drogi jest [jak dobrze pamietam 145zł na 4max] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Ja proponuje Arkua 6228. Coś koło 100 PLN kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 mam soft coolera (Vcool) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak chcesz to mam do sprzedania SK6 z wentylem Thermaltake 7000pm, wydajne chłodzonko działało na Athlonie XP1700@2100 ale teraz zmienilem na WC i chce sprzedac za 150zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jezeli dobrze zauwazylem to masz 450 pln do wydania. Jezeli nie przenosisz kompa do kolegow czy z pokoju do pokoju co tydzien to zbuduj sobie porzadne WC. Za ta kase to zlozysz cos pieknego, ze temp. bedziesz mial 5st C i cisza jak makiem zasial (prawie jak rybki w akwarium:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 tylko jak to bedzie wygladalo u mnie na biurq.. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...