eloooos Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zakupiłem właśnie od kumpla rivke tnt 2 M64 Pro 32MB, i potrzebuje do niej dobrych sterów. Karte kupiłem do zabawy :D może ile sie z niej da wycisnąć sprawdze??? ale jak narazie potrzebuje stery na jej miare :D i jeszcze jedno pytanie: czy moge w 3dmarku(a jeśli moge to jak) wyłączyć (sprzętowy) ptfu.. sory Softwearowy T&L??? a jeśli w 3dmarku taka opcja istnieje to w sterach da sie takie coś uruchomić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Tak karta nie ma jednostki t&l, więc nie trzeba jej wyłączać. :D Stery najlepsze to detonatory - na mojej vancie najlepsze wyniki były bodajże na 2.17 ( :D ). Ale trochę dziwna ta karta - "tnt 2 M64 Pro". Powinno być albo m64, albo pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloooos Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Tak karta nie ma jednostki t&l, więc nie trzeba jej wyłączać. :D Stery najlepsze to detonatory - na mojej vancie najlepsze wyniki były bodajże na 2.17 ( :D ). Ale trochę dziwna ta karta - "tnt 2 M64 Pro". Powinno być albo m64, albo pro. tylko w sterach pisze i M64 i Pro. sprawdzałem czy działa... Ku... to jest 4 razy wolniejsze od mojego obecnego MX'a. Pomyśleć że kiedyś takiej urzywałem :D . A poza tym w 3dmarku(po uruchomieniu) wyskakuje mi komunikat, że 3dmark dostosuje ustawienia do właśnie Rivy, a gdy patrze właśnie na ustawienia to na samym dole pisze: Software T&L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...