SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Pomysl z kolkami jak u mnie :D tyle ze ja mam gumowe i wieksze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 moda też robiłeś po pijaku :?: :lol: To wygląda okropnie zalatuje tandet ą i robieniem na odpierdal daj se spokuj to jest prowizorka oto moja opinia. Ile to H robiłeś 10 to jest chyba max Ludzie jak coś robicie to sie starajcie a nie robicie wszystko na odpierdal. Coraz więcej beznadziejnych modów na tym forum masakra :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Misiu15go: to ma wyglądać masakrycznie (czasem trudno zobaczyc granice miedzy masakra a tandetą ;)) moim zdaniem wyglada masakrycznie. (nie mowie tylko o kolorze, ale np o sposobie zamontowania przedniego wiatraka, albo efekcie wykonania shrouda). Dzis dokupiłem węża i właśnie zalewam układ. zdjęcia niedługo. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 heh.. zalej to to benzyna i podpal.. to dopiero bedzie masakra :D a tak powaznie to to calkiem calkiem wyglada.. wiecej nie powiem - poczekam do konca moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Tak sie zastanawiam, po co robic cos co wyglada masakrycznie? Lubie patrzec na cos co cieszy oko, jezeli cieszy Twoje to jest OK. Mi sie to nie widzi, ale zobaczymy jak to wyjdzie na koniec. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A moze wyszla ci zmasakrowana i teraz sam siebie oszukujesz, ze tak mialo byc ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A moze wyszla ci zmasakrowana i teraz sam siebie oszukujesz, ze tak mialo byc ? :)pewnie tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Moim zdaniem wyszła kiepsciutko. Mi sie cos takiego nie podoba, ale to nie ja na nia bede patrzył codziennie tylko ty. Wiec jak tobie sie podoba to luz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...