CTD Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 od razu mowie ze uzylem najpierw opcji szukaj zebyscie czasem mnie nie zjechali za to ze nei szukalem;) no wiec mam od miecha na AXP CS od Athlona...i dopiero pare dni temu polapalem sie ze CS moze dotykac mostkow:) z drugiej strony przy okazji recenzji AXP Lisek jesli mnie pamiec nie myli napisal ze mozna na nowego athlonaxp klasc CS od athlonow poprzedniej generacji...jak to z tym jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Bo nowe Athlony nie mają mostków na wierzchu, więc nie ma co zwierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 trza uzupelnic artykula na faq :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...