skaner Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 mam do was pytanie mam athlona 2400 xp + on ma 2000mhz podkreciłem go do 2200 mhz temperatura spox 48-50 stopni włącza mi sie xp jestem juz wszystko działa gg www itd a tu nagle restart jaki mzoe byc powud tego a jak nie podkręcam to jest wszystko oki a taka sam temperatura ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A jaki masz RAM 333 czy 400MHz czy jeszcze coś innego. Może poprostu zwiekszasz FSB i ram nie wytrzymuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Możliwe, że trzeba już trochę zwiększyć napięcie na procesorze. Możliwe też, że zasilacz nie wyrabia przy oc procka. Przydałoby się, żebyś podał konfigurację i odczytał napięcia np. speed fan'em (chociaż najlepiej byłoby zmierzyć miernikiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Cytat Możliwe, że trzeba już trochę zwiększyć napięcie na procesorze. Możliwe też, że zasilacz nie wyrabia przy oc procka. Przydałoby się, żebyś podał konfigurację i odczytał napięcia np. speed fan'em (chociaż najlepiej byłoby zmierzyć miernikiem). Dokladnie. Samo podanie jaki masz procek nic nie daje. Nauczcie sie ze zawsze trzeba podawac cala konfiguracje a nie jedna czesci i myslicie ze spox. Jasnowidzami nie jestesmy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaner Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 2x256ddr 400mhz NF7 Athlon 2400 xp+ g4 zasilacz megabaita jak podkręciłem ten procek na 2200mhz to dałem napięcie 1,75 napisz cie ile dac albo co moze byc grane ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a czytales faq? nie bo po co. zbadaj napiecia miernikiem ale to i tak pewnie wina zasilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...