dlugi_a Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Witam! Mam konfiguracje Tvcapture98 i Savage4Gt, przy 16 bitowym kolorze wszystko działa OK, ale dla 32 bitów przy oglądaniu TV na pełnym ekranie występują dziwne przeźroczyste smugi, zwłaszcza przy ruchu, w czym tkwi problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Witam! Mam konfiguracje Tvcapture98 i Savage4Gt, przy 16 bitowym kolorze wszystko działa OK, ale dla 32 bitów przy oglądaniu TV na pełnym ekranie występują dziwne przeźroczyste smugi, zwłaszcza przy ruchu, w czym tkwi problem?A da się ustawić 24 bitowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Niestety nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Używałeś innych progsow do oglądania tv np:moretv,multidec,borgtv. Są na nich też te smugi ?Jeśli tak to 1:weź ściągnij nowe drivery do swojej karty tv i karty gfx.Jeśli to nie przyniosło skutków 2:weź swoją kartę do qmpla i jesli tak samo będzie się zachowywała to jeśli ci to nie przeszkadza zostaw ją lub reklamuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Sprawdzałem też na BorgTv. A czy pomogą sterowniki WDM (mam win98se)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Zainstalowałem tweakowany sterownik do Savage'a i pomogło :) dzięki za radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...