adi_mzh Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam. Zmagam sie z problemem doboru procesora. Posiadam płytę główną wyprodukowaną przez Chaintech VIA Apollo Pro+ VT82C693+596B(pro+) i chciałbym dowiedziec sie jaki maxymalnie procesor moge do niej wsadzić. Oczywiście po flashowaniu biosu na najnowszy. Zalezy mi by był to Pentium III tylko nie wiem o jakich parametrach. Proszę o pomoc. Thx, Pozdro... P.S. Jeżeli ktoś posiada linki do najnowszej wersji biosu nadajacego się do tej płyty to bardzo proszę ich dołączanie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooper.r Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czesc Borykam się z podobnym problemem tuhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=87147 Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 via apollo 133 bez a obsluguje fsb100,ale raczej nie obsluguje fsb133 wiec najmocniejszym procesorem bedzie PIII 1000MHz jezeli byl 10x100 napewno pojdzie celeron Cooper 1100 i PIII 850 (wiem ze taki byl - nie wiem jak z wiekszymi modelami na fsb100) w sumie bez sensu dawac taki drogi procesor jak juz cos to proponuje celerona 1000-1100 ,albo przesiadke na durona na plycie z sdram (po 80pln chodza plyty Abita na allegro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...