Gość Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Witam wszyskich(Pierwszy post) Czy warto kręcić karte jak w temacie. Jedyne kręcenie jakie kiedykoliwek robiłem to podniesienie FSB coby celek lepiej biegał więc prosze o wyrozumiałość :roll: ps: Ten GeForce nie ma wentylatora tylko radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 uzyj opcji szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 uzyj opcji szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To rzeczywiście była wyrozumiałość! :D Wszystko warto kręcić. tylko najpierw załóż wentylator na grafę, a potem np. powerstripem rivatunerem lub innym programem kręć. Najpierw jednak dokładnie poczytaj o kręceniu kart graficznych (czym, jak i na ile) a potem się za bierz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Kręciłem takie coś raz u kolegi - największy wzrost wydajności daje podniesienie taktowania pamięci - bo one są w tej karcie wąskim gardłem - nie powiem Ci do ile - to musisz sprawdzić sam. Ja bawiłem się wersją ultra i poszła jeszcze trochę do przodu - z redzeniem uważaj - ba na tej karcie jest tylko radiator - bez wentylatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...