NeonPPC Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam. Zakupilem 3 dni temu C65 w salonie Idei i mam problem, czesto jak chce zrobic zdjecie aparacikiem to wszystko sie wiesza.. no ewidentna zwiecha (nawet nie ma bluescreen'a :wink: ). Dzisiaj to chyba z 5 razy pod rzad musialem wyciagac baterie. Jutro zamierzam isc do salonu i zrobic cos z tym fantem. Moze ktos zna doglebniej ten temat i wie jaka jest przyczyna, i ewentulanie jak sobie z tym poradzicco powiedziec w salonie ? Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wgraja Ci nowszy soft, moze z nowym softem poprawili te bledy... Czesto tak sie zdarza, ze salony sprzedaja telefony ze wczesniejesza wersia softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jest ktos kto ma wgrany nowy soft? jakie wrazenia.... zwiechy itp?? pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Juz mam sciagniete firmware ver. 12, czekam tylko na kabelek ktory ma przyjsc jutro albo pojutrze. Jak zrobie to podziele sie wrazeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Dobra mam kabel, tyle że nie moge go zainstalowac. Instalowalem stery z plytki dolaczonej do kabla, a takze ze stronki Siemensa i za cholere nie chce pojawic sie dodatkowy port COM, za to pojawia sie nieznane urzadzenie pt. "Siemens USB Connectivity" tyle tylko ze winda nie znajduje sterow do niego, a w necie tez nic takiego nie ma. Moze ktos mial podobne problemy i sobie poradzil. Prosze o POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio_55 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 cześć ja mam taki sam problem, ale z siemens cx65, neon69, i jak sobie poradziłęś z tym problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 trzeba podlaczyc telefon pod kabel, uruchomic mpm i zrestartowac telefon. w ustawieniach mpm dac wykrywanie na automatic. dalej jednak nie wiem jak wgrac nowego softa przez usb, a cholera nie mam czasu by sie przejsc do idei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 nie da sie wgrac softu przez kabelek USB... pisza o tym na stronie siemensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 czyli trzeba sie przejsc do salonu, bleh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Juz mam sciagniete firmware ver. 12, czekam tylko na kabelek ktory ma przyjsc jutro albo pojutrze. Jak zrobie to podziele sie wrazeniami. tego softa mam fabrycznie juz wgranego (plus) i tez sa zwiechy, czasami przy robieniu zdiec albo przy zmianie jakosci, nie wiem czy da sie usunac ta wade bo dziewczyna ma taki sam telefon i jest tosamo, zwiechy zbytnio nie przeszkadzaja pojawiaja sie tylko przy aparacie, od 2 tygodni kiedy mam telefon zawiesil sie chyba 3 razy przy zrobionych ok 300 fotkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Heh... Nie wiem skad wzieliscie soft v12 (pewnie z polskiej strony Siemens'a, ktora jest gorzej niz zadko aktualizowana :/ ), ale od dawna jest dostepny oficjalny soft v25. Zainteresowanych zapraszam pod ponizszy adres: http://www.siemens-mobile.com/com.aperto/M...wnload_c65.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Własnie zmieniam telefon i chce kupić Siemensa c65...w związku z tym mam pytania do użytkowników tego fona. jak sie komunikuje przez port podczerwieni z komputerem? Czy mozna zgrywać fotki i dzwonki na koma (siec Plus GSM )? A jesli tak to jakie programiki nalezy użyć! {mile widziane linki} .Czekam na szybka odpowiedz....moze byc na priva lub GG. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...