Smilo Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Czy procek z tematu będzie pracował na płycie... z tematu??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 http://pclab.pl/art389.html tutaj piszą że prescotta obsłóguje a jeśli tak to cel d też pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ...........wszystko gut.........tylko chodzi mi o wersję 6566E a nie 6398E?!?! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A nie możesz sprawdzić na stronie www.msi-polska.pl ? Tam jest dosyć szczegółowa lista obsługiwanych CPU przez daną płytę.... Jak będzie obsługiwać Prescotty, to tego Celka też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Sprawdzałem...... Wykaz proców na tej stronie kończy się na Celeronie 2.2GHz Northwood?!?! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Kurcze, zobaczyłem release notes BIOSów... nie ma nic wspomnianego o Prescottach.... a ostatni BIOS z 2003roku. Chyba nic z tego Celka nie będzie... Spróbuj jeszcze napisac im maila w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam, też jestem szczęsliwym posiadzczem płyty z tematu i celka 1,7. Pojawiła się wersja biosu 6.0 http://www.msi.com.tw/program/support/down...?UID=426&kind=1 niestety nic nie piszą o prescottach... :x ja powoli przymierzam się do zmiany i płyty i procka, ale tym razem chyba to będzie Bartek... :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smilo Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Danke za wszystkie posty........ :) Sprawdziłem osobiście.... Niestety nie chodzi. Prescott jest nierozpoznawany przez MSI 845E v1. :( Ale Asus P4P800S radzi sobie z nim znakomicie!!! Bez problemu wycisnąłem z Cel 2,53 trzy tysiące czterysta czterdzieści megaherców!!!!!!! Na boxowym coolerze i zasilaczu 300W!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khalam_Mekhar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 sorki ze pisze tutaj ale nie chce zakładać nowego tematu a jakby nie było dośc podobny, a mianowicie moge ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> od ziomka za 300zł p4 1,6ghz na 478 i do tego Msi 845emax za 300zł, czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jak cały taki zestaw chce za 300zł to nie jest to żadna okazja, a jedynie uczciwa cena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...