Yeti Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Juz wyjasniam o co mi chodzi : Bardzo czesto userzy pytaja o cos nie podajac informacji o swoim sprzecie OS itp. Jako ze zagladam na SFD.pl tam brak informacji rozwiozał jeden z userów tworzac szablon wymieniajacy jakie informacje trzeba dac przy zadawaniu pytania zeby szybko i konkretnie dostac ODP. Moze cos takiego stworzyc u nas? Tzn walnac takie cos zeby wyskakiwało np poczatkujacym userom (bo to oni zadaja naj mniej wsparte informacjami pytania) lub poprostu podiwsic w podstawowych zagadnieniach? Alternatywa mogłyby byc profile (ala Guru3d) choc nie wiem czy pozawala na to silnik forum, pozatym byłoby to o wiele bardziej pracochłonne... Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr__y Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Można pójść dalej: dopisać nowy moduł do forum. Zamiast zwykłego pola tekstowego, w którym piszemy posta, wyświetlany byłby specjalny formularz z odpowiednimi polami. Trzeba by się tylko zastanowić kiedy taki formularz byłby wyświetlany: :arrow: opcjonalnie, jeżeli user kliknie w specjalny button/link :arrow: albo obowiązkowo, dla userów, którzy mają mniej niż ileśtam postów. (To nie jest w tej chwili takie ważne, ustali się to później. Najważniejsze jest napisanie samego modułu.) Myślę, że napisanie czegoś takiego nie byłoby bardzo trudne. Czasu też by zbyt dużo nie pochłonęło. Jeżeli pomysł się spodoba, ale administracji zabraknie chęci mogę pomóc w napisaniu czegoś takiego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 mądre to to :wink: i troche serwer przyspieszy i odessie trochę tępaków i trollów , jeżeli bedzie to obowiązkowe ofkors :!: :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 JA tam jestem za obowiązkowym polem "konfig" To duzo pomaga w rozwiazywaniu problemów, zaoszczedzi wielu postów typu "podaj konfig) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...