WoofeR Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam, Posiadam taką kartę jak w temacie i mam pytanko, jaka ona powinna mieć temperaturę? Podczas pracy w windowsie mam 57 stopni na rdzeniu a w stresie dochodzi do 65? Czy tak powinno być i mam sie niczym nie przejmować czy jest to temp. za wysoka? Pozdrawiam WoofeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Nie przejmuj się temperatura jest znośna. Wiadomo czym mniejsza tym lepsza ale te karty mniej więcej w takich zakresach się poruszają. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jak będzie nawet 70* to będzie OK. Te karty są przystosowane do pracy w tych temperaturach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 oki - wielkie dzięki :) Ulżyło mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...