loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 luka@s ma light frame jak bedzie ciemno to to wlacze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Co znaczy to"ciemno" i " ale wiem, że na zwykłym monitorze nie za dużo miejscami by się pooglądało..."?Ktoś wcześniej narzekał na test pierwszy i porównał chyba do Troll's Lair w 3dmarku 2003 i mam na mysli to, że na przyklad oglądając kiedyś trolls lair na CRT mało tam widziałem, ale już na ciekłokrystalu było ciekawiej. Wiadomo, że LCD mają znacznie większą jasność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a ja nie mogę włączyć bencha. Po chwili ładowania poprostu zwiesza sie system. mój konfig to athlon xp 1800+, hynixy 256mb/400, Gigabyte R9550.za mało ramu ?? itp?? System Requirements DirectX 9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 2.0 or later, and graphics memory of 128 MB or above. Intel® or AMD® compatible processor running on 2 GHz or above. 512 MB system memory or more. 1.5 GB of free hard disk space. Windows 2000 or XP operating system with the latest Service Packs and updates installed. DirectX 9.0c runtime installed (download) with the latest updates. Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality (download). Microsoft Excel 2000, 2003 or XP for some 3DMark functionality. Microsoft DirectX 9 Summer Update 2004 System Development Kit is required to run the image quality test using the reference rasterizer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ktoś wcześniej narzekał na test pierwszy i porównał chyba do Troll's Lair w 3dmarku 2003 i mam na mysli to, że na przyklad oglądając kiedyś trolls lair na CRT mało tam widziałem, ale już na ciekłokrystalu było ciekawiej. Wiadomo, że LCD mają znacznie większą jasność...To ja chyba widze w ciemnościach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 takie samo wrazenie odnosilem na starym CRT. po przesiadce na LCD "widzialem" duzo wiecej a teraz mam CRT IBM na Trinitronie i jasnosc mam zjechana do 0 i jest akurat. jednak z czasem sie kineskop porostu wypala. co do wynikow to zapodam to jutro jak ktorys z kumpli sciagnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 To ja chyba widze w ciemnościacho ja też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Wy tu nawijacie o benchamarq a pewnie nikt z Was tego demka nie ogladal z 3dmarka - a nawet fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Moj wynik: 2297 punktow. Sprzet jak w podpisie. A tak na marginesie to powiem wam ze jestem bardzo zawiedziony - do kitu te testy. Wersja 2001 pod tym wzgledem rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Demo obejrzałem zaraz po benchmarku, fajne tylko cos dzwiek mi troche wyprzedzał obraz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 wiecie co??? to jest wrecz ZALOSNE!!! nie rozumiem juz wogole polityki FM...zeby dalo sie odpalic na fx5200 a nie dalo na gf4ti4200?? przeciez w realnych zastosowaniach (GRY!!) ti4200 jest z 2,3 razy szybszy (a nawet moze i wiecej) od fx5200...najnowsze x800 i gf6800 maja 5000pktow i po 7-8FPS w tescie???...buehehheeheheh...powiedzcie mi jak to sie ma do rzeczywistosci.... ja na sprzeciez z podpisu (a wiec nie obslugiwany prze 3dm05, gowniany wedlug FM gf 4ti4200) gram we wszystkie gry w 1024x768 w max detalach i jest ok...a tutaj nawet odpalic nie mozna testu...LOL..tyle wam powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie wiem o co wam chodzi z tymi testami jak dla mnie to są "wypasiaki" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no lol lol a niech ktos mi powie bo u mnei sie sciga dopiero, da sie to zainstalować i zrobić chociaz cpu test jak sie nie ma grafy na dx9 ?? nie umnie po pl pisać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 radeon 9550 wynik 1316 oczywiscie krecony radek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 lukk, co Ci chodzi? Moze mieli zrobic specjalną wersję działająca w DX8? Może mieli obejsc sprżetowe ograniczenia i na Gf4 włączyć PS2.0? I co z tego ze graszwe wszystkie gry, grasz w DX8, a ten benchmark testuje DX9. I bardzo dobrze ze 3dmark działa tylko z kartami obsługującymi DX9, po raz pierwszy mozna wykonac jakies wiarygodne testy, gdzie karta nie nabija dodatkowych punktów tylko dlatego ze jeden z testów jest przez coś obsługiwany a na czym innym nie tak jak było to wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 mam kolejny wnik z RADZIA 9550 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=14824 Game Tests GT1 - Return To Proxycon 6.6 fps GT2 - Firefly Forest 4.0 fps GT3 - Canyon Flight 7.0 fps powiem krotko RADEK zabil geforcta!!! FX wyciagnol u mnie ledwo 384 marki a radek 1471, podobno to sa karty z konkurencyjnej polki w sklepie. ogolnie mam 2 wynik na orbie w klasie kart 9550 zaraz bede ja jeszcze krecil extreme moze co podciagne ten wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 wiecie co??? to jest wrecz ZALOSNE!!! nie rozumiem juz wogole polityki FM...zeby dalo sie odpalic na fx5200 a nie dalo na gf4ti4200?? przeciez w realnych zastosowaniach (GRY!!) ti4200 jest z 2,3 razy szybszy (a nawet moze i wiecej) od fx5200...najnowsze x800 i gf6800 maja 5000pktow i po 7-8FPS w tescie???...buehehheeheheh...powiedzcie mi jak to sie ma do rzeczywistosci.... ja na sprzeciez z podpisu (a wiec nie obslugiwany prze 3dm05, gowniany wedlug FM gf 4ti4200) gram we wszystkie gry w 1024x768 w max detalach i jest ok...a tutaj nawet odpalic nie mozna testu...LOL..tyle wam powiem jak ludzie wylacza efekty w te ktore nie obsluguje ti4200 to tez beda sie mogli chwalic szybkoscia "kwadratow bez polyskow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 boche seria fx 5.... to dla mnie lol :lol: widac jaka maja wydajnosc w pixel shaderach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Grafa jest super,a dlaczego wam sie nie podoba,moze macie taki slideshow ze nic nie widac,zartuje :lol: Wynik ok.2500,może zrobie ok.2800 jak pomęczę grafę i proca bo narazie puscilem na procku na 200 a jeszcze przedemna 220 i 230 fsb wiec moze.... http://service.futuremark.com/compare?3dm05=12943 POzdro A fx'y to zenada,na 5950 ultra-ok.1400pkt :lol: :lol: :P :lol: :lol: :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Teraz dopiero widać, jak to sie powinno porównywać: Radek 9550 = FX 5700 Radek 9600 PRO = FX 5950 ULTRA Radek X800 = GF 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Teraz dopiero widać, jak to sie powinno porównywać: Radek 9550 = FX 5700 Radek 9600 PRO = FX 5950 ULTRA Radek X800 = GF 6800 wykrecony radek 9550 ma porownywalny wynik z wykreconym fx5950ultra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 moj wyniczek http://service.futuremark.com/compare?3dm05=14367 naprawde ten nowy mark wyciska siodme poty ze sprzet :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Popatrzcie sobie po wynikach poszczególnych kart w ORB'ie. Coraz więcej nieprawdziwychwyników sie pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 cheaty :evil:a cheatuja ci co maja super fxy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Co myślicoie o takim haśle reklamowym: Chcesz miec dobrze dopasowane elementy w Twoim komputerze? Kup FXa do Celerona! :) (Northwood) Albo GeForce FX Celeronem kart graficznych! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :lol: jak sie cheatuje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 VOiLA :!: nie taki diabel straszny jak go maluja :banan: (update) Main Test Results 3DMark Score 3015 3DMarks CPU Score 3596 CPUMarks http://service.futuremark.com/compare?3dm05=15590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :lol: jak sie cheatuje 8O 3d analyzer :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Demo wymiata.. i ta muyczka na koncu ... i oczywiscie: 3DMARK WILL RETURN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :lol: jak sie cheatuje 8O 3d analyzer :evil: tzn ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 tzn ?? http://forum.purepc.pl/search.php www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...