Gość Dabek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Jaki masz zasilacz?? Nie powiedział bym, że ktoś kto posiada FX 5200 jest szczęśliwy z tego powodu, ale lepiej mieć to niż wcale. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Gry nie mogą mieć takiej jakości teraz, bo: 1/ Sprzęt jest za slaby (co widać po tym marku) 2/ Żeby sprzedać gę trzeba mieć popyt, a tego nie będzie, bo ludzie nie kupią gry, która im będzie żabkować. 3DMarki są po to, by pokazać coś takiego: "Ludzie, popatrzcie, jak ładnie będo wyglądaly gry za kilka lat!" To oczywiście moje osobiste zdanie, ale myślę, że się ktoś tu zemną chyba zgodzi ;) Wiem, ze to idiotyczne, że sam siebie cytuję... Ujmę to tak: "Ja mówiłem, ze tak będzie..." ;) http://pclab.pl/art12081.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Witam. Moj zasilacz to Tracer 350 W (w miare nowy, ma kilka miesiecy). FX 5200 nie jest tak pradozerny (jak np.: karty z serii GeForce 3 i 4), wiec nie sadze, ze to moze byc powodem zwiechy, o ktorej wspomnialem. Uzytkuje ta konfiguracje sprzetowa juz jakis czas i gralem w rozne wszelakie gry (niestety nie probowalem na Far Cry i Doom3, poniewaz ich nie posiadam) i generalnie karta spisuje sie dobrze (moim zdaniem byl to najlepszy wybor w czasie gdy ja kupowalem, poniewaz na rynku nie bylo juz w sprzedazy kart GeForce 3 i 4, a takze Radeon 9000 Pro i 9100, a zalezalo mi na nowej karcie - pisalem o tym w innym temacie, wiec nie bede sie tutaj rozwodzil na ten temat). W grach, w ktore pogrywam karta spisuje sie, moim zdaniem, znakomicie i poprzednie 3dmarki: 2001 SE - lekko ponad 8000 tys. punktow, 2003 - w okolicach 1700. Natomiast w przypadku wersji 2005 to nie jestem rozczarowany, bo spodziewalem sie podobnego wyniku rzedu kilkuset punktow, poniewaz jednostki pixel i vertex shader 2.0 na tej karcie sa szczatkowe i pisali o tym na lamach kazdego serwisu, ktory mial i testowal ta karte. Natomiast filmiki obejrzalem z przyjemnoscia :) Moj konfig: Procesor: Athlon XP Barton 2500+ (bez O/C) Plyta: Abit NF 7 (rev. 2) Pamiec: 2 x 256 DDR 400 (puszczone w dualu na 333 MHz) Karta grafiki GeForce FX 5200 Ultimate (250/250@315/600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Po Vmodzie GPU wyniczek podskoczyl do 2744. Widze, że kręcisz na maxa tego Radka :lol: Ja na razie bez modów i na stock cooling poprawiłem Aqua Marka3 - 44358 ale widzę, że znów odjechałeś z wynikiem :wink: ... VGA Silencer mi potrzebny by powalczyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mnie juz Silencer ogranicza chyba :P Szykuje sie do WC, a w miedzyczasie sprobuje zdemontowac shima z rdzenia GPU, to moze pociagne jeszczce troche w gore :) 450MHz to moj cel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Hello Jak się nazywa program cheatujący do 3dmarka2005 ? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 iver87 prosze wyjdz :evil: zamiast oszukiwac popracuj nad wynikiem :evil: ja mam na takiej karcie jak ty ~2,2k nie pamietam dokladnie (wynik jest w zestawieniu HQ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Potrzebuje ten programik , ale nie do zwiekszania wynikow w 3dmarku2005 , ani w innych benchmarkach. Tylko prosze o nazwe , Please! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noah12 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Przeczytalem wlasnie artykul na PCLabie o 3DMark05. Zmienilem swoje podejscie do tego benchmarka! :o http://pclab.pl/art12081.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos17 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Hey ! Mam problem... moja konfiguracja psrzetowa to : P4 2,4 HT / Asus P4P800 / 512Mb dual DDR400 / GF 6800 Galaxy Glacier W 3dmarku 03 karta plywa swietnie nawet po odblokowaniu dodatkowych potokow i wierzcholkow podkrecona na 400 rdzen i 840 pamieci (dalej nie szedlem to taka pierwsza wartosc jaka mi przyszla do glowy) temperaura na poziomie 45C inne gry chodza jak trzeba... Zainstalowalem marka 05 i koniec artyfakty itp. zablokowalem potoki zmieniszylem taktowania no wsyztsko stan fabryczny karty... test idzie w trakcie ladowania dwoch z testow sa arty.... (czemu ustawienia sa fabryczne.....???) a na koniec uzyskuje okolo 950pk... to jakas paranoja co sie dzieje czy ktos mi moze pomoc???? z Gory dziekuje!!! Pozdrawiam------------->sebos p.s. do marka 05 zainstalowaly jest patch 3DMark05_v110_hotfixHey ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 od jakiegoś czasu mam problem że nie moge odpalić 3dmarka 2005 pisze mi taki komunikat " DIRECT3DCREATE 9 FAILED " niemam pojecia co jest grane prosze o pomoc czy to cos z direct x zwiazane ? natomiast inne marki 2001 i 2003 uruchamiaja sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[STN] Big Joe Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Jeżeli szukacie 3D marka 2005 do ściągnięcia wejdźcie :D :D :D tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 opad na suty mode = 1 czlowieku odkopujesz tmt i to z url`em do strony gdzie mozna pobrac 2dm 05 ? ogarnij sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...