Skocz do zawartości
monry

BARTON 2500@2800 NIE WSTAJE!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

zasilacz do kitu wymien na Modecoma 350gt lub Chiefteca 360 :-) dalej napisz cały swoj sprzet jaki  masz :-)

jak to do kitu dopiero co nowy nie jest njgorszy napiecia trzyma dobrze.

plyta msi k7n2 delta-l, barton 2500+, thermaltake volcano 12, pamiatki geil pc3200 2.5, geforce 3powerpack gainwarda.

dalej co o tym sadzisz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czym mierzyłeś napięcia? miernikiem? Zreszta z tego co wiem Tracer to shit...naklejka 450watt a moze ma 200... :lol:

nie msi ma dobre mierniki

w kazdym razie zamykam temat specjalne podziekowania dla kucyka chodzi ladnie na 3200 z napieciem :( wahajacym sie od 1.74 do 1.78 :( ale wszystko jest good full stable po prime ma 48st :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm Ja też mam male pytanko. Dzisiaj zabrałem się za podkrecanie :)) Moje 1 w życiu. Mojego Barthonka 2500+ Zrobiłem na 2.04 GHz . Tyle że podrodze wystąpił 1 problem. Gdy FSB podkręciłem o 10 MHz wszystko było ok, ale gdy dałem mu kolejne 9 komp nie chciał wystartować. Już się przestraszyłem i poszedłem na fajke, ale wchodze do chaty i widze ojca że siedzi przy kompie i wszystko gra. Co mogło być tego przyczyną? Teraz chodzi wszystko ok. Acha i 2 pytanko jak moge dobrze sprawdzić jaki mam zasilacz? Z tyłu pisze tylko AC 230V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm Ja też mam male pytanko. Dzisiaj zabrałem się za podkrecanie :)) Moje 1 w życiu. Mojego Barthonka 2500+ Zrobiłem na 2.04 GHz . Tyle że podrodze wystąpił 1 problem. Gdy FSB podkręciłem o 10 MHz wszystko było ok, ale gdy dałem mu kolejne 9 komp nie chciał wystartować. Już się przestraszyłem i poszedłem na fajke, ale wchodze do chaty i widze ojca że siedzi przy kompie i wszystko gra. Co mogło być tego przyczyną? Teraz chodzi wszystko ok. Acha i 2 pytanko jak moge dobrze sprawdzić jaki mam zasilacz? Z tyłu pisze tylko AC 230V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sprawdz z boku, otworz bude i jak sie patrzy na plyte glowna i widzi procesor nizej karte grafoczna to z tej strony powinna byc nalepka na zasilce. jak nie ma to sprawdz z 2 strony, ewentualnie na gorze. a jak nic nie ma, to znaczy ze sie chinczyki nawet nazwa nie chcialy pochwalic i lepiej zmien zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi jeszcze jakie powinny byc maksymalne wachania na vcore?? bo jak robie na fsb 200 i 1.70v to mi sie wacha od 1.72 do 1.78.

+/- 5%. Widać musisz miec cos takiego w płycie g. , ze sam dopasowuje ci napiecie. Jednak moge sie bardzo mylic. JEdnym słlowem: WYMIEN TRACKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi