SACZI Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 W aplikacji mam kilka formularzy. Na formularzu głównym jest trzon aplikacji, natomiast na formularzach tworzonych jako okienka dialogowe modalne umieszczam funkcje zapisu wartości do zmiennych globalnych, które mam zdefiniowane na formularzu głównym. Lub inaczej, na formularzu głównym przycisk Button1 wywołuje mi oddzielny formularz, okienko konfiguracyjne ... Z kolei w tym oknie wprowadzając sobie dane, poprzez kliknięcie przyciku umieszczeonego na nim, zapisuje dane do zmiennych zadeklarowanych w formularzu głównym. Niestety nie moge sie dostać do do tych zmiennych okna głównego z formularzy dialogowych. Jak to zrobić ? C++ Builder 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Przeciez dostales juz odpowiedz na elektrodzie, czego wiecej chcesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...