Skocz do zawartości
metal

NHL 2003

Rekomendowane odpowiedzi

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Moze to jest po prostu tylko filmik a nie demko :) ? :)

Nacisnij play...............................................................:)

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pierwszego problemu to rzeczywiscie jest to wina wmp 9 beta. Na stronie EA jest plik, ktory naprawia ten blad. Problemu z bialym ekranem -musisz miec zainstalowany IE 6.0 - inaczej nie ruszy. W razie dalszych problemow zapraszam na strone isonews.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

re: Kalaf10r

Hmmm dziwne - mialem te same "symptomy" i lekarstwo IE 6.0 pomoglo. Jest jeszcze inny sposob, ktory niektorym ponoc pomaga - wykasowanie folderu nhl2003 z moje dokumenty. Bo jak rozumiem nie masz zainstalowanego WMP 9, ktory robi problemy. A tak BTW to Razor ostatnio cos d... daje - najpierw Hitman2, a teraz problemy z NHL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam full wersje mojej ulubionej sportowej gierki! Ale uczucia co do nowej wersji mam jak na razie miezane....

1. Poprawili engine - na full detail smiga 70fps w rozdz. 1024x768. W 2002 zwalnialo na moim configu. Tutaj plusik

2. Poprawili skutecznosc bramkarzy. +

3. Niestety niektore zagrania sa nierealne! Np nowy Deke! Mozna z wlaczonym przeleciec cale boisko :((( -

4. Wpadaja dziwne bramki i jest mnostwo poprzeczek i slupkow (mysle ze w realu to jest niemozliwe!) -

A tak po za tym to i tak w to bede ciupac! Jak na razie gram na medium SanJose Sharks!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

jestem w posiadaniu ISO nhl 2k3 no i wszystko super extra chodzi tyle ze jest jedno zajebiste ale. Szybkosc gry ustawia sie w AI Options ale jak klikam na to AI.. to gra jakgdyby sie blokuje tzn kursor chodzi ale to AI menu sie nie odpala. Mialem tez wersje obcieta bez filmow i spikera dzialo sie to samo czy ktos moze wie co jest grane ?????

Z góry dziekuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak stary zgadza sie ale napisalem ze korzystam z ISO a zazwyczaj ISO dzialaja poprawnie tylko tu cholera no nie da sie tej predkosci zmienic bleeeeeee jak ktos cos bedzie wiedzial jak temu zaradzic niech pisze bo normalnie ja tu kupe zaraz zrobie taka zajebista gieraaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak stary zgadza sie ale napisalem ze korzystam z ISO a zazwyczaj ISO dzialaja poprawnie tylko tu cholera no nie da sie tej predkosci zmienic bleeeeeee jak ktos cos bedzie wiedzial jak temu zaradzic niech pisze bo normalnie ja tu kupe zaraz zrobie taka zajebista gieraaa

Nie no, żartowałem :).

Kaeres ma rację - NHL 2k1 i 2k2 są znacznie lepsze. Jeśli chodzi o twój problem to może spróbuj ściągnąć jeszcze raz, może innym programem... nie wiem, a ile ta gra zajmuje? Bo ja jak ściągałem plik *.bin to miał 720 mega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi