metal Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Podoba mi się ta gierka :D a wam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A jest jakas roznica miedzy ta gra a NHL 2002 oprocz grafiki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a jest juz 2003 ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a jest juz 2003 ??????? :D chyba ? ja mam demko :D a pełna jest już w internecie więc wychodzi na to że jest nhl 2003 ! :twisted: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a jest juz 2003 ???????Też nie wierze, że już jest... Moze ktoś poda linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Demo jest cool, ponadto dobrze chodzi na moim niezbyt wypasionym sprzęcie. A full wersji jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mnie zawsze najbardziej brały właśnie NHL i NBA z serii EA SPORTS , zwłaszcza w tą pierwszą grałem godzinami ... ciekaw jestem jakie nowe zmiany w tym 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Demko jest tak jak juz wczesniej napisano. Pelna wersja 11.10.2002 (oczywiscie nie u nas) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Czy ktos gral? Ja zainstalowalem i po odpaleniu pojawia sie na dole pasek przewijania z Windows Media Player 9 :)))))))))))) I tak stoi i nie chce sie nic dziac. Moze mi ktos wyjasni co to za cuda? Ewentualnie mam skopane demo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Moze to jest po prostu tylko filmik a nie demko :) ? :) Nacisnij play...............................................................:) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Mi demko działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jest to raczej demko, bo zassalem je z easports.com..... Ale nie da sie przycisnac play.... Po prostu twardy mieli, i widac tylko pasek WMP9. Moze to wina wlasnie Windowsa Media PLayera 9, bo to beta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja mam znowu pelna by razor1911 i wsyztsko jest ok instaluje sie itp. uruchamiam giere i pokazuje sie bialy ekran i wraca pozniej do win cosik nie tak jest jesio sie pobawie z detonatorami moze to ich wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Co do pierwszego problemu to rzeczywiscie jest to wina wmp 9 beta. Na stronie EA jest plik, ktory naprawia ten blad. Problemu z bialym ekranem -musisz miec zainstalowany IE 6.0 - inaczej nie ruszy. W razie dalszych problemow zapraszam na strone isonews. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Ja też tak miałem po zainstalowanoi wmp 9 beta i to przez tego wmp 9 dlatego go wywaliłem i wszystko hula :D a teraz mam winXP z wmp 8 i też wszystko działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 niestety nic nie pomoglo na isonews tez nic nie ma co by mi pomoglo z ruszeniem tej gry.......chyba poczekam na iso od deviance cos razor kaszanke odwalil albo easport cos zy***o:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 re: Kalaf10r Hmmm dziwne - mialem te same "symptomy" i lekarstwo IE 6.0 pomoglo. Jest jeszcze inny sposob, ktory niektorym ponoc pomaga - wykasowanie folderu nhl2003 z moje dokumenty. Bo jak rozumiem nie masz zainstalowanego WMP 9, ktory robi problemy. A tak BTW to Razor ostatnio cos d... daje - najpierw Hitman2, a teraz problemy z NHL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 no nie mam wmp9 :D pczekam az full wyjdzie co do hitman2 to nie wim co sie dzialo bo nie mam jesio :P zara sie jesio pobawie z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 pomogło wywalenie katalogu z moich dokumentow. myslalme ze nhl2k3 bedzie lepsze ea troche spalilo sprawe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam full wersje mojej ulubionej sportowej gierki! Ale uczucia co do nowej wersji mam jak na razie miezane.... 1. Poprawili engine - na full detail smiga 70fps w rozdz. 1024x768. W 2002 zwalnialo na moim configu. Tutaj plusik 2. Poprawili skutecznosc bramkarzy. + 3. Niestety niektore zagrania sa nierealne! Np nowy Deke! Mozna z wlaczonym przeleciec cale boisko :((( - 4. Wpadaja dziwne bramki i jest mnostwo poprzeczek i slupkow (mysle ze w realu to jest niemozliwe!) - A tak po za tym to i tak w to bede ciupac! Jak na razie gram na medium SanJose Sharks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 fajnie musze sobie zalatwic tylko nie wiem czy sobie pogram... w 2002 na malych detalach nie skakalo wiec mam nadzieje ze bedzie podobnie... fajnie by bylo jakbys pokazal swoje screeny na forum :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Lepiej późno niz wcale mam tą gierę od 2 tygodni super jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehniczny Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Czesc jestem w posiadaniu ISO nhl 2k3 no i wszystko super extra chodzi tyle ze jest jedno zajebiste ale. Szybkosc gry ustawia sie w AI Options ale jak klikam na to AI.. to gra jakgdyby sie blokuje tzn kursor chodzi ale to AI menu sie nie odpala. Mialem tez wersje obcieta bez filmow i spikera dzialo sie to samo czy ktos moze wie co jest grane ????? Z góry dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Przyczyna jest prosta - masz pirata :). Chcesz, żeby ci wszystko chodziło doskonale - kup oryginał :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehniczny Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No tak stary zgadza sie ale napisalem ze korzystam z ISO a zazwyczaj ISO dzialaja poprawnie tylko tu cholera no nie da sie tej predkosci zmienic bleeeeeee jak ktos cos bedzie wiedzial jak temu zaradzic niech pisze bo normalnie ja tu kupe zaraz zrobie taka zajebista gieraaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ...nie az tak zajebista. Lepsza jest NHL 2001 i 2002. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No tak stary zgadza sie ale napisalem ze korzystam z ISO a zazwyczaj ISO dzialaja poprawnie tylko tu cholera no nie da sie tej predkosci zmienic bleeeeeee jak ktos cos bedzie wiedzial jak temu zaradzic niech pisze bo normalnie ja tu kupe zaraz zrobie taka zajebista gieraaa Nie no, żartowałem :). Kaeres ma rację - NHL 2k1 i 2k2 są znacznie lepsze. Jeśli chodzi o twój problem to może spróbuj ściągnąć jeszcze raz, może innym programem... nie wiem, a ile ta gra zajmuje? Bo ja jak ściągałem plik *.bin to miał 720 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehniczny Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 heh nie gadajcie 2003 tez jest spoXXX NHL_2003-Razor1911.ISO <<< tak sie zwie ten plik i wazy on 677642 kb sciagalem go www.asianwarez.com mic_s a ty czym sciagales direct connectem ?? daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ściągałem z Kazy. Jeśli chcesz więcej szzegółów to zapraszam na GG, bo za dyskusje o warezach itp. dają tu bany :x a ja nie chcę się załapać na "promocję" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Demo jest calkiem fajne tylko troche zbyt przesza ta gra na zrecznosciowke:/ ale pograc mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...