spiryt Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Planuje kupić PIV 1.6A do tego płyta ASUS P4S533 albo P4B266 jak pierwszej nie bedzie. Kupować całośc mam zamiar w Warszawie na giełdzie pod Stodołą. Mam pytanko jaki RAM dobrać z tych co bywają na giełdzie. Myslę nad 512 MB ale jak cena bedzie za wysoka pozostanie mi tylko cieszyc sie z 256. Zależy mi aby całość ładnie sie kręciła a wydaje mi się ze RAM odgrywa tu kluczową rolę. Wielkie dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak dostaniesz [ w co wątpie ] to najlepiej elixiry lub kingstony jak ci sie uda to niektóre noname na 266 sie całkiem niezle kreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Cytat Planuje kupić PIV 1.6A do tego płyta ASUS P4S533 albo P4B266 jak pierwszej nie bedzie. Kupować całośc mam zamiar w Warszawie na giełdzie pod Stodołą. Mam pytanko jaki RAM dobrać z tych co bywają na giełdzie. Myslę nad 512 MB ale jak cena bedzie za wysoka pozostanie mi tylko cieszyc sie z 256. Zależy mi aby całość ładnie sie kręciła a wydaje mi się ze RAM odgrywa tu kluczową rolę. Wielkie dzięki za pomoc. Jezeli bedziesz kupowal plyte P4S533 to bierz pamiatki DDR333. Nawet noname sa lepsze od firmowek DDR266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 W sobote planuje wizyte na giełdzie kolo Stodoły w Warszawie. W poniedzialek napiszę jakie są tam pamięci i ile kosztują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 W sobote bylem na gileldzie kolo Stodoly oto ceny wywolawcze (czyli można cos z ceny urwać) pamieci, ELIXIR 256/266 CL2.5 - 280zł Kingston (NANYA) 256/266 CL 2.5 340 zł Kingston (NANYA) 512/266 CL 2.5 720 zł Noname 256/333 - 400 zł Były i tansze Kingsony tylko że na kościach Samsunga Mam pytanko do grupowiczów. Jakie znacie płyty pod PIV + DDR gdzie PCI jest zablokowane na 33 ? Szukam takiej płyty, a o taką informacje bardzo ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...