ModdingKing Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 W czasie instalacji windowsa xp krzyczy mi o sterownik z dyskietki :( a nie mam stacji dyskietek by mu dać czy istnieje jakiś sposób by załadować mu z CD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 mam smutna wiadomość tez mam winxp i tez sata i musialem tylko z dyskietki.Jedynym ratunkiem dla Ciebie jest kupno napędu dyskietek :D Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 To po niekad troche dziwne, ze nowy system (XP), nowa technologia (SATA) i wymagaja dyskietki, zeby zainstalowac jedno w drugim... Na pewno nie ma zadnej alternatywy :?: Sam mam SATA i XP (FDD na razie tez, ale zastanawiam sie nad wyrzuceniem tego, bo uzywam tylko do MemTesta86+ ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 To jest naprawdę parodia, że ze wszystkich systemów Microsoftu, jedynie Windows 98 widzi dysk na s-ata bez ładowania dodatkowych sterów 8O Ja sam cierpnię na podobny problem, muszę się męczyć z systemem postawionym na 4 letnim, ledwo żyjącym IBM DTLA 30GB... Możliwe że za pomocą Norton Ghosta udałoby się stworzyć obraz partycji systemu i wrzucić go na dysk s-ata, jednak ja sam tego sposobu nie próbowałem, więc trudno mi powiedzieć cokolwiek o skuteczności tego rozwiązania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ja nie zapodaje zadnej dyskietki przy instalacji systemu i smiga. Dysk Seagate 120GB SATA, mobo Abit IC7 (875P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...