Twetty_wro Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zastanawiam Sie Nad Hynixami Albo Geilami A Sprzęcik Taki : Procesor : Procesor AMD ATHLON XP 2500+ Płyta Główna : Płyta główna ABIT AN7 - nForce2, LAN, SATA, FW Karta Muzyczna Muzyczna 5.1 Z Płyty Głównej Karta Sieciowa 100/100 Z Płyty Głównej Karta Grafiki Geforce 4 TiTanium 4200 64MB Ram : 256 DDR Nawet Niewiem Jakie Ale Złomiaste HDD : WD 80 GB Internet Neostrada - 786/192 Nagrywarka Teac DVD_R x 4 Proszę o Szybką Odpowiedz Z Góry Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Abra kadabra ... hmm nie wiem Moze podzeilisz sie informacja co chcesz robic z tymi pamieciami ;) ? Jakie fsb chcesz ? itd... BTW, MYSLE ZE ODPOWIEDZ ZNAJDZIESZ NA PIERWSZEJ STRONIE "PAMIECI RAM", a jak nie to wal smialo... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twetty_wro Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 nie zalezy mi na podkręcaniu chcce zeby mi stabilnie działaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No to jak ci nie zalezy na podkrecaniu to pierwsze lepsze pamieci PC3200 i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twetty_wro Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chodzi mi czy hynixy czy geile a moze cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 geile - mają domyslne lepsze czasy -> wiec bedzie szybciej jak nie krecisz - w sumie styknie ci pc2700 tj 333MHz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Bierz TwinMos'y som tansze i równie dobrze jak inne. Ale lepiej wes 400, po pojakims czasie i tak bedziesz sprzed podkrecał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 J apolecam Kingstone HyperX ale z CL2 są drogie ale wydajne i stabilne umnie działają 6-2-2-2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 A jakie mamięci doradzicie do KT266a? I gdzie qpić tanio i dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Abra kadabra ... hmm nie wiem Moze podzeilisz sie informacja co chcesz robic z tymi pamieciami ;) ? i wszystko jasne :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 tumeks - przy fsb 166 grzech miec takie pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...