Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Proszę!!!! dajcie linka do strony z łatką do gry S.W.I.N.E!!!! I łatke spolszczającą!!! Moja wersja to 14!!!!! Proszę podajcie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8....n.e.+patch&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A dokładniejszy link??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A dokładniejszy link??? haha rofl masz: http://www.słajn.kom/pacze/wersja_20-spolszczona.exe :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A dokładniejszy link??? Chcialem pokazac tylko Twoje lenistwo. Sprobuj czasami na wlasna reke. Po pierwsze sie nauczysz wielu rzeczy po drugie zdobedziesz respect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A dokładniejszy link??? haha rofl masz: http://www.słajn.kom/pacze/wersja_20-spolszczona.exe :mrgreen: yyyyyyy.............. Link nie działa!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 yyyyyyy.............. Link nie działa!!!!! ... skorzystaj z linka ktorego podal Kaeres czyli http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8....n.e.+patch&lr= tam napewno znajdziesz to czego szukasz, tylko najpierw musisz wlaczyc ta strone :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 yyyyyyy.............. Link nie działa!!!!! ... skorzystaj z linka ktorego podal Kaeres czyli http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8....n.e.+patch&lr= tam napewno znajdziesz to czego szukasz, tylko najpierw musisz wlaczyc ta strone :( Chodzi mo o to że albo pokaże wam objawy na obrazku!!! Chyba tak nie pownno być!!!! I tak!!! Mój konfig: Pentium 3 Procesor 621 256 mb ramu 40 gb dysk GeForce 2 z 32mb!!! I windows 2000 profesional!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 moze sobie jakies nowsze sterowniki zainstaluj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mam najnowsze!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Pomóżcie proszę was!!!!! Dajcie coś co to zmieni!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 heh a szukales na stronie ktora podalismy ? www.google.pl tam wpisujesz swine patch czy cos w tym guscie klikasz szukaj i czekasz na wyniki. klikajcie a znajdziecie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 :baranek:dla takich to tyklko bana sam widzisz ze codziennie przybywa takich lolkow ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jasne że sprawdziłem!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 :baranek:Dlaczego to pokazałeś???? I do kogo ma to być???? Proszę tylko o pomoc!!! Jeśli mnie tu nie tolerujecie moge się wylogować z forum!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Gracz wylogowywujesz się za każdym razem gdy zamykasz przeglądarkę. Napisz posta typu: Pod tym adresm znalazłem takiego pacza ale zmienił tylko to i to i niestyka mi to. Jak dojdziesz do 100 adresów to napewno znajdziesz odpowiedniego pacza a jeżeli nie to wtedy niema odpowiedniego w sieci i może ktoś ma lokalnie na dysku i jak zobaczy że się naszukałeś i nadal masz problem to podeśle Ci plik. Ale jeżeli Ty niemasz zamiaru szukać to dlaczego my mamy to robić za Ciebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Proszę!!!! dajcie linka do strony z łatką do gry S.W.I.N.E!!!! I łatke spolszczającą!!! Moja wersja to 14!!!!! Proszę podajcie!!!!! Może tak troche własnej inicjatywy ! :evil: :evil: :evil: Brak mi słów na osoby, które zapisują się na forum tylko po to, by inni dali mu linka do patcha, do gry. Wchodzisz na www.google.com i wpisujesz S.W.I.N.E+patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 GGGGGRRRRRRRRRR........ Mam dośyć szukania!!!!! 100 stron przeszukałem 2 razy!!!!!!!!!!!!! Proszę pomózcie mi!!!!! Tylko o to was proszę!!!!! Proszę!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak nie możesz znaleźć, to sobie odpuść. Teraz się męczysz, a jak sobie odpuścisz to przestaniesz się męczyć. To może wpiszesz w google tak: S.W.I.N.E+patch+download ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ZNOWÓ??????????? :? :? :? :? :? :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Szukanie czyni mistrzem :P Kucyk - dobre podsumowanie sytuacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracz Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Szukanie czyni mistrzem :P Kucyk - dobre podsumowanie sytuacji :wink: Ehhhh..... Mam dosyć szukania!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 to nie szukaj i przerzuć się na Sapera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdzie mogę dostać spolszczenie do tej gierki? Tylko bez takich jak tam wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Masz sieroto i nie ciągle prosze bo to się robi niesmaczne że tak powiem http://www.jowood.com/gamers/?lang=en&site...39&GameID=swine Jak nie działa to http://bonusweb.idnes.cz/download/patche/swinepatch14.html Presto ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To chyba nie do mnie??? :angry: Gdzieś czytałem że nie ma spolszczenia do tej gry, może to ktoś potwierdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To chyba nie do mnie??? :angry: Gdzieś czytałem że nie ma spolszczenia do tej gry, może to ktoś potwierdzić? Tak to do ciebie bo jak mniemam to ty szukasz patchy. To nie łatwiej było kupić polską orginałke za całe 29,99zł ( np. olewając 2 czy 3 numery CD action :D ) i mieć z głowy ? ja tak zrobiłem i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 U mnie w Media Markcie polska orginałka była na gwiazdkę 04/05 za niebotyczne 4.99zł. Za podobną cenę chodziły później na allegro, a i niedawno nie było trudno kupić jej za tyle. No jeśli szkoda ci na gierkę "takiej kasy", to nie wiem za ile chciałbyś je kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...