Kazik70 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 lolku ja szukam pacha spolszczającego a to co podałeś nijak ma się do tego czego szukam. Tych paczy, do których linki podałeś szukał "Gracz", popatrz uważnie. :lol: Ten pach którego szukam prawdopodobnie nie istnieje bynajmniej kilka razy natknołem się na taką informacje. Ech Grees :D kto powiedział że szkoda mi tej kasy? Pewnie ją kupie bo co innego mi zostaje. Ale skoro mam wersje angielską, łatwiej było by ją "spolonizować" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Po co wydawać kase na ta giekre ostatnio wyszła na sieci na stronie producenta za free fakt trzeba sciagnać spakowany plik 700 mega, ale co to jest przy dzisiejszych łaczach. Pozatym jak nie ma spolszczenia, oznacza to, że w końcu przyszła pora na nauke jakiegoś jezyka obcego [np. angielski] strasznie wielka sztuka to nie jest, pozatym wszystko mozna opanować nawet intuicyjnie. @Grasz pozatym czasem wypadało by urzyć takiego organu, który znajduje się w przestrzeni miedzy uszami. Edytowane 17 Lutego 2006 przez zuczek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...