mich Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 w najblizszym czasie zamierzam kupic zasilacz mam na niego ok 300zl i uznalem ze najlepszym wyborem bedzie neotec v4200 czy moze uwazacie ze jest cos lepszego w tej cenie? do tych co byli na zlocie lub sa jego posiadaczami: na zdjeciach widzialem stoisko neoteca jak on wyglada/sprawuje sie na zywca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja za te pieniądze raczej brałbym coś ze stajni Topowera, np. Tagana 380-tkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 bardzo dobry wybor mialem Tagana 380 teram mam Neoteca i jest to zdecydowanie lepszy zasilacz pod wzgledem stabilnosci nbapiec i mocy :) Tagan byl tylko cichszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Tutaj masz opinie uzytkowników NeoTeców. W tym i moja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jezeli bardzo zalezy ci na ciszy :) i na wiekszej temp w budzie ale za to gorszych napieciach i mniejszej mocy to Tagan bedzie lspszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 czyli sumujac wszystkie wasze wypowiedzi wychodzi ze neotec jest lepszy wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jezeli bardzo zalezy ci na ciszy :) i na wiekszej temp w budzie ale za to gorszych napieciach i mniejszej mocy to Tagan bedzie lspszy :Di ty wierzysz w to co mowisz i wierzysz w te amperaze ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jezeli bardzo zalezy ci na ciszy :) i na wiekszej temp w budzie ale za to gorszych napieciach i mniejszej mocy to Tagan bedzie lspszy :Di ty wierzysz w to co mowisz i wierzysz w te amperaze ? :lol:ja tez wierze, bo mam go w domku i jest na sprzedaz, bo druga sztuka nie jest mi potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...