ciemek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Od niedawna mam nowego kompa. P rzy włączaniu zamiast ikonek na pulpicie mam dziwne paski i kropki. Komp zaczął chodzić bardzo wolno i do tego gdy pojawia się pulpit, bez mojej ingerencji od razu pojawia się jakiś folder. Włącza się dwa razy dłużej niż na początku i to samo z wyłączaniem, myślałem że to może wirus jaki, ale nie wiem sam. CO TO MOŻE BYĆ ???? POMOCY !!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sticker Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 nie krzycz pomocy tylko działaj zarchiwizuj gdzies dane na jakas inna partycje albo na plytkach i przeinstaluj system i bedzie problem z głowy. Przyczyna kłopotów jest najprawdopodobniej jakis wirus chociaż może to byc jakis problem z ActivX Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Dzięki za podpowiedź. NIestety źle się wyraziłem, ten problem z tymi ikonami nie dotyczy tylko pulpitu ale też wszystkich dysków. Lecz taki problem z ikonami dotyczy tylko tych które powstały do przedwczoraj. Wszystkie programy które instalowałem dziś mają normalne ikony. Ale widzę że chyba rzeczywiście nie będzie innego wyjścia jak przeinstalowac windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 nie krzycz pomocy tylko działaj zarchiwizuj gdzies dane na jakas inna partycje albo na plytkach i przeinstaluj system i bedzie problem z głowy. Przyczyna kłopotów jest najprawdopodobniej jakis wirus chociaż może to byc jakis problem z ActivX Pozdrawiam True. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jeśli to rzeczywiście jakiś wiruch to sama reinstalka może nie pomóc. Ja bym zrobiła formata. Potem włącz firewalla, Pandę i możesz spać spokojnie...przez jakiś czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 TRUE :] Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi i wirusy... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...