michu19 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 czesc.jestem posiadaczem radeona 9600 non pro firmy his na kosciach hynix 4ns 128/126 obecnie co moge z niego wyciagnac to 450/500 - co do rdzenia nie mam zastrzezen dobrze sie kreci ale niepokoji mnie sytuacja na pamieciach i odnosze wrazenie ze cos jest nie tak 500mhz ida max pamieci a powyzej pojawiaja sie arty,na pamieciach sa radiatorki miedziane firmy thermaltake a radiatorki sa jedynie ciepłe i podejrzewam ze to nie wina prtzegrzewania pamieci czyzby pamieci byly niedowoltowane jak sadzicie???? jest szansa na wycisniecie z tych pamiatek cos wiecej co polecacie zebym zrobi dalej ł??? dodam ze od spodu na gpu i radiatorki dmucha witrak 80 x 80 cooler master 2700rpm moze to mało prawdopodobne ale artefakty w pewnym momencie moga lbyc przyczyna zasilacza ze jest juz zbyt mocno obciazony,moj abit czerpie z lini 12v a linia 12v ma ok 11.7v przy mocno podkreconym sprzecie - mam czasem sytuacje ze komp sie sam wylacza i jest alarm na plycie jestem przekonany ze zasilacz w pewnym momecie wylacza sie przez spaleniem,mam model chiefteca 360-202 czy wszystkie chiefy maja taka slabo linie 12v??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Przeciez to wersja non pro jak sam napisalem wiec czego sie spodziewasz ? Przeciez to pamieci 4ns wiec nie ma co kombinowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja rozumiem..ale jak sie maja do tego radeony 9550 ktore na kosciach 4ns ida wyzej niz 500mhz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...