Tomekkkkkkkk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Cześć. Jak to zwykle z Windowsami bywa, padają raczej w losowych momentach. U mnie działał, działał, zawiesił sie i pokazuje tylko taki komunikat. "Nie można uruchomić systemu Windows ponieważ następujący plik nie został znaleziony lub jest uszkodzonyWINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM Potem już tylko jest napisane że mam uruchomić z płytki konsole odzyskiwania systemu i spróbować naprawić system. Moje pytanie jest takie, czy jest jakaś komenda po której sam wyszuka i zastąpi uszkodzone pliki? Czy musze mu je sam wyedytować, czy może na CD znajduje sie kopia zapasowa i można ją skopiować?? Błagam o jak najszybszą pomoc. Z góry dzięki !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Pliiku nie zastąpi bo masz uszkodzony rejestr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czyli format??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 po co format :?: 8O wpisujesz w konsolkie "copy [litera partycji]:windowsrepairsystem [litera partycji]:windowssystem32config wczesniej skasuj uszkodzony delem :twisted: :twisted: :wink: tracisz wsie ustawienia systemu :( sam tak wielokrotnie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...