Narthax Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 witam. sportkalem dzisiaj taka nazwe. mysle o karcie r 9700 i znalazlem ten model firmy xelo. czy jest to dobra firma? z gory dzieki, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*lukasrz* Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 slyszalem o firmie piate przez dziesiate i z tego co wiem to ze sredniakow jest to calkiem calkiem firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Poszukaj na forum , jakis czas temu ( ok 1-2 miesiace temu :wink: ) byl topic o karcie tego producenta. Byla tam takze mowa o produktach tej. Wystarczy poszukac. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja kiedys mogłem kupic Xelo r9600pro i nawet sie zastanawialem ale w koncu dostalem fx5600. A wracając do tematu podobno producent jest ok ale czy tak jest napewno to nie wiem bo nikt ze znajomych zadnej grafy xelo nie ma:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mialem u siebie w budzie GF4Ti firmy Xelo, co prawda nie miala zbyt wielkich mozliwosci OC - glownie przez pamieci, ale spisywala sie calkiem niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 PCWK kiedyś testował 9600Pro Xelo i wypadło to całkiem nieźle pod względem wydajności i opłacalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Miałem kiedyś Xelo ATI 8500. Źle nie było, rewelacji też nie ( pamieci 5 ns, zmieniony trochę PCB( nie dało się przerobić na 9100)). Na dzisiaj producent sie nie liczy, bo i tak karty są produkowane na jedno kopyto i różnice są wyłącznie w doborze pamięci , chłodzenia, oprogramowania itp. Najlepiej brać kartę zbudowaną o referencyjną płytkę PCB, przykładem jest Power Color- rózne historie kiedyś słyszałem, a teraz sam mam taka kartę i nie ma żadnych problemów ( PCB referencyjne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czy sie producęt nie liczy to bym tak nie stwierdził. Jak sie myśli o o/c to lepsi produceńci dają lepsze pamieci, i z reguły są większe możliwości o/c. Tak samo jakość wyjscia u słabszych produętów moze być gorsza bo stosują gorsze(tańsze) częsci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mam radka 8500 od xelo i narazie chodzi dobrze. Pamieci troche kiepskie ale bralem LE wiec mam LE . Po 1.5 roku zajechal sie wiatraczek ale na grafice innej firmy tez sie zacieraja. Jakosc obrazu b. dobra (porownuje ze stara riva ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narthax Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a za ile oplaca sie kupic ta karte firmy xelo, na referencyjnym pcb i pamieciach infineon 3,3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a za ile oplaca sie kupic ta karte firmy xelo, na referencyjnym pcb i pamieciach infineon 3,3?Jesli chodzi o r9700 to mysle ze cena w granicach 650-700 bedzie niezla.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...