j@k@ł@ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja jeszcze niemiałem infy w tym roku szkolnym :( ale w poniedziałek podziele się z wami wrażeniami :) podobno w gimnazium to nieprzelewki czyli dadzą mam exela !! i ciekawi mnie czy w teraz też będzie istniała ta teoria ,, jezeli ładnie malujesz w paincie to jesteś super informatykiem i masz 6 na koniec roku z infy" oby NIE!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja jeszcze niemiałem infy w tym roku szkolnym :( ale w poniedziałek podziele się z wami wrażeniami :) podobno w gimnazium to nieprzelewki czyli dadzą mam exela !! i ciekawi mnie czy w teraz też będzie istniała ta teoria ,, jezeli ładnie malujesz w paincie to jesteś super informatykiem i masz 6 na koniec roku z infy" oby NIE!!!! a jednak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...