SLASH21 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czesc:) Mam problem z grafika a wymienialem juz karte graficzna.Mam 512 RAM ale 2 razy po 256. Kumple mi mowia ze to moze byc od tego ze mam zle cos podlaczone z ta pamiecia ale sami nie sa tego pewni.Chodzi o to ze jak np wlaczam seva w jakiejs gierce to czesto jest tak ze nie chce sie wlaczyc.Poza tym czesto grafika sie psuje w trakcje rozgrywki.Czy to moze byc spowodowane uszkodzeniem pamieci lub zlym jej podlaczeniem??Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 wyjmij jedną - sprawdź na jednej - później zamień - możesz jeszcze pożyczyć od kogoś karte graficzną... i sprawdzić :) ps : jak 3Dmarki ? ps2 : Sprawdź progsem MemTest ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Przegrzanie, wirus, sterowniki, uszkodzona karta graficzna. Nie sądze żeby to była wina pamięci bo pamięci nie maja nic do jakości grafiki jedynie mogą mieć wpływ na płynność. PS. Siema JacHoO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...