Nameless Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zakupiłem dzisiaj ww karte, zainstalowałem oprogramowanie oraz sterowniki, ale niemam dzwięku. Niewiem co robić :?: Pomocy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jak instalujesz badziewie od Creativa to wywal to i przejdź tu ;] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jak instalujesz badziewie od Creativa to wywal to i przejdź tu ;] :wink:Słyszałem, że z tymi sterownikami jest problem w niektórych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 rób jak chcesz :wink: wywal wszystkie stery, przełóż karte do innego slotu, zainstaluj jeszcze raz, sprawdź czy menedzer urzadzen pokazuje poprawnie zainstalowany sprzet, sprawdź wszystkie wskaźniki dźwięku, moze napisz cos wiecej co sie dzieje :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zainstalowałem ten kxproject, ale nadal niemam dzwięku, wszystkie wskaźniki na max, niewywala żadnych błędów, poprostu niemam dzwięku :!: Ma ktoś jakieś pomysły :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a moze głosniki źle podłaczyłes,są wyciszone albo uszkodzone,jak nie są może pójdź do serwisu żeby kartę przetestowali :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A wykrywa ci tą karte w menadżeże urządzeń?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Uf, pomogła broń ostateczna-format, widać coś nietak było z winshitem, a już zaczynałem się martwić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 niepotrzebnie formatowales dysk, powinienes w zaawansowanych wlasciwosciach odhaczyc opcje "digital output only" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...