kszonek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 mechl!k Ci sie nie podoba :D a powiem Ci ze mi teznie :D heheheheh, mam nadzieje ze z tych muskulow nie oberwe ;) Mysle ze nie bedzie zle z korozją, a dlaczego nie wlejesz 100 % borygo? Pucha tez mi sie nie samowici podoba i moze sobie cos sprawie ;) jutro jade do tesco - rowerkiem :D :D :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 O rany. Nie sądziłem że ktoś to odgrzebie :-) Puchy w tesko jeszcze były , jakieś końcówki i nawet staniały do 7,99 duża i 6,99zł mała. Dziś zabrałem się po długiej przerwie do kontynuacji projektu. Przerobiłem przy pomocy szpachli poliestrowej przód małej obudowy, teraz jest gładka jak tyłek niemowlaka. Foty niebawem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 no wiesz wydział historii sąsiaduje z archeologią to ciut liznąłem :P A tak serio to moze sam sobie puche zafunduje... Tylko czy to czysta nierdzewka czy np niklowana czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja pobawie sie w troche mniejszego archeologa i zapytam czy caigle sa te puchy w tesco bo dla mnie idealne rozwiazanie zamiast reza za 90 zl nabede reza za 10 i to pojemniejszego ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja pobawie sie w troche mniejszego archeologa i zapytam czy caigle sa te puchy w tesco bo dla mnie idealne rozwiazanie zamiast reza za 90 zl nabede reza za 10 i to pojemniejszego ;D 1581773[/snapback] jedź i sprawdź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) muciek jak zwykle odpowiedz konkretna i na temat :D ty mnie chlopie chyba nie lubisz :D a ja ciebie jakos tak podziwiam :D a jutro pojde i sprawdze bo i tka nie mam co do roboty :D ale chciaelm zapytac tak z ciekawosci moze ktos wie :D Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Sziken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja pobawie sie w troche mniejszego archeologa i zapytam czy caigle sa te puchy w tesco bo dla mnie idealne rozwiazanie zamiast reza za 90 zl nabede reza za 10 i to pojemniejszego ;D 1581773[/snapback] Zaraz ktoś wsiądzie na rower i objedzie całą Polske żeby specjalnie dla Ciebie sprawdzić czy i jeśli tak, to w którym Tesco są. A potem narysuje Ci mapkę z drogą do właściwego regału w każdym markecie, żebyś się czasem nie zgubił gdzieś między arbuzami a podpaskami. Rusz może tyłek i sprawdź zamiast tak siedzieć przed kompem, bo każde Twoje pytanie jest bardziej żałosne (zarówno tu na forum jak i molestując niektórych ludzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) nazir czytaj posta wyzej skiero2wanego do mucka ciebie tez sie tyczy ... ludzie kochani ... co to jest wojsko ? to jest forum na ktorym porusza sie rozne tematy a swoja droga jest przed 12 i tesco jest zamkniete juz ... Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Sziken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 No właśnie czytam i przede wszystkim widzę, że nie masz nic do roboty. A od dawien dawna wiadomo, że z braku zajęcia głupoty się lęgną w głowie. [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) http://217.172.39.212/~forum/index.php?sho...dpost&p=1582105 Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Sziken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 kupilem ta puszke w tesco wlasnie z godzinke temu, ta 10cm, chcialem mniejsza le nie bylo z 'okienkiem' zaplacilem 8.50zl super puszka nawet moze kupie jeszcze pare zeby sobie pochowac cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) binek jesli ebdziesz chcial zrobic tak samo jak autor topicu czyli dziury od dolu to bedizesz mial nielad problem z wierceniem ( przynajmniej ja takowy problem mialem :D ) powodzenia :P a swoja droga naprawde jestes z kalisza :]? bo ja tez :P Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Sziken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wielkopolska ekipa sie zbiera? ;] A sadzilem ze z tych rejonow jestem sam... [; BTW, jeżeli binek bedziesz miał siakies rezultaty - nie zapomnij sie nimi podzielic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 tak patrze ze trudno mi bedzie zmiescic ta puszke do tego lanboya :cry: ale cos sie wymysli. chcialem rez w zatoke 5.25" bo tam mam miejsce ale bylem w tesco zobaczylem ta puszke i kupilem :) bede myslal co zrobic, na pewno pucha sie nie zmarnuje :-) btw. ta jestem z kalisza B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...