lukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Darady do win2k (english version) wgrac polski jezyk ?? [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Niedarady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Darady do win2k (english version) wgrac polski jezyk ?? Nie da. Tylko po co? Win angielski jest lepszy niz polski odpowiednik... nie ma sensu zmieniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 ja jadę na w2k eng i spoko system 'widzi' polski- np. mogę używać naszych czcionek w outlooko express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ja jadę na w2k eng i spoko system 'widzi' polski- np. mogę używać naszych czcionek w outlooko express Jasne ze widzi, mozna pisac, aplikacje polskie maja polskie menu.. sa pl ogonki etc. nic nowego.. heh.. jesli o to to bylo pytanie to to jak najbardziej da sie zrobic. Ustawienia regionalne na PL, klawka na PL programisty.. i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Windowsy wersje english są stabilniejsze zazwyczaj, podczas polinizacji niestety czasami są popełniane błedy i wówczas wersje polskie są mniej stabilne (np. win 95 i ...) Sam mam 2k pl i chodzi naprawde spox. Jesli sprawia tobie wersja angielska takiproblem to wgraj polską, po co kombinować ze zmoianą języka, ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Windowsy wersje english są stabilniejsze zazwyczaj, podczas polinizacji niestety czasami są popełniane błedy i wówczas wersje polskie są mniej stabilne (np. win 95 i ...) Sam mam 2k pl i chodzi naprawde spox. Jesli sprawia tobie wersja angielska takiproblem to wgraj polską, po co kombinować ze zmoianą języka, ...tu chodzi o to że na w2kpl trza wydać 700 zeta to trochę jest, więc koleś dlatego pyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...