Gość tryfcio Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 posiadam neo 128 z modemem SAGEM FAST 800 i po kilku godzinach ok. 4. nagrzewa się i bez przerwy rozłancza, aż do wystygnięcia :( częto sciągam duże pliku i filmy, więc musze siedzieć caŁA NOC I CO jakiś CZAS DMUCHAĆ NA NIEGO!! CO JEST TEGO POWODEM ,CZY MAM GO ZAREKLAMOWAĆ ?? nie chcę iś do telepunktu :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja mam lucenta Cellpipe i jak sie zdajmie obudowe i dotknie elektroniki to sie mozna poparzyc.... ale polaczen mi nie zrywa... raczej bym stawial na jakosc lini... sprawdz posiom sygnalu i poziom szumow (zielony trojkacik i potem alt+d) Pozdro viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Jeżeli coś pracuje bez przerwy to wydziela duże ilość ciepła to normalne . U mnie neo jest włączone 24/7 i na sagem'ie moge smażyć jajka ale połączenie trzyma , więc jedyną radą będzie dla ciebie zareklamowanie tego modemu . Może również twój komp być przyczyną , ponieważ jeżeli masz kilka urządzeń podpiętych pod USB to może dawać za niskie napięcie na USB pod którym jest podpięty sagem . Nie ma jednoznacznej odpowiedzi co jest przyczyną , musisz się pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a zadzwoniles na wsparcie TP ? tam najpierw powinnienes sie zglosic ... wymien modem co ci szkodzi, wymiana od reki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...