Moog Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Witam potrzebuje głośników 5.1 za maxymalną kwotę 700 zł . Proszę o pomoc w wyborze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja mam 5.1 firmy Genius S.W 5.1 Do filmow razem z audigy 2 jest wypas......alechoruje na Logitecha 650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Ja mam 5.1 firmy Genius S.W 5.1 Do filmow razem z audigy 2 jest wypas......alechoruje na Logitecha 650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 W dziale "Inne Komponenty" masz wiele topiców o tym... Sądze, że rozsądnym wyborem będzie Logitech bądź Creative, co do modelu się nie wypowiem :wink: A może wzmacniacz i jakieś 2 kolumny ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 W dziale "Inne Komponenty" masz wiele topiców o tym... Sądze, że rozsądnym wyborem będzie Logitech bądź Creative, co do modelu się nie wypowiem :wink: A może wzmacniacz i jakieś 2 kolumny ? :] widzisz budżet się powiększył do 1000 zł ... i nie wiem czy kupować jakieś komputerowe pierdziawki czy własnie kolumne + ampli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...