Kwazor Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Nvidia Quadro2PRO z takim czymś się spotkałem i mam mozliwośc kupienia czegoś takiego. Sensownie rozumując jest to Geforce 2 Pro +quadro . Czy warto to brać ??? Nie gram ale kartę bym zmienił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Nvidia Quadro2PRO z takim czymś się spotkałem i mam mozliwośc kupienia czegoś takiego. Sensownie rozumując jest to Geforce 2 Pro +quadro . Czy warto to brać ??? Nie gram ale kartę bym zmienił. Za jaką kasę? bo jak masz np. 300 zł to o wieeeele lepszym rozwiązaniem jest R9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a to nie jest przypadkiem karta dla grafikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a to nie jest przypadkiem karta dla grafikow? to tylko mity że dla grafików - ja miałem swoją przerobioną na Quadro4 - generalnie doszło kilka zakładek w sterownikach (np. ustawienia pod 3dsmax) - ale to tyle. Oczywiście nastąpiła poprawa w wydajności GL. No ale takie jest Quadro. Prawie każdą GF przerobisz na Quadro - więc rozróżnianie między dla PRO/ nie-pro nie ma sensu. I nie ma co wydawać jakiejś kasy - ponieważ zwykły R9550 w GL może okazać się szybszy od jakiejś karty "pro" ale sprzed 3-4 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ja ta karte moge miec za 130 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 za 130pln to rozsądna cena. Napisz jeszcze z czego się przesiadasz bo może być tak, że za 130 pln kupisz coś o podobnej wydajności do karty, którą masz, a dla wyświetlania pulpitu to nie warto zbyt wiele inwestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ale walnąłem-napisane jak byk,że GF2MX:) Jak tylko pulpit oglądasz i dokumenty czytasz/piszesz to bym nie zmieniał bo i tak nie zauważysz ale cena razsądna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 powinna byc lepsza jakosc obrazu ale moge sie mylic imo zmieniaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Do tego dobry monitorek mam i fajno bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a to nie jest przypadkiem karta dla grafikow? to tylko mity że dla grafików - ja miałem swoją przerobioną na Quadro4 - generalnie doszło kilka zakładek w sterownikach (np. ustawienia pod 3dsmax) - ale to tyle. Oczywiście nastąpiła poprawa w wydajności GL. No ale takie jest Quadro. Prawie każdą GF przerobisz na Quadro - więc rozróżnianie między dla PRO/ nie-pro nie ma sensu. I nie ma co wydawać jakiejś kasy - ponieważ zwykły R9550 w GL może okazać się szybszy od jakiejś karty "pro" ale sprzed 3-4 lat czyli dla grafikow ;] a co do opengl, r9550 moze i bylby lepszy, ale to przeciez rozne ery kart ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...