Immm3r Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Witam, Mam taki problem kupilem karte graficzna, ktora ma juz prawie dwa miesiace . Niedawno karta zaczela sie dziwnie zachowywac (to zobaczycie na screenie), nic z karta nie robilem nie byla podkrecana w zaden sposob. Sprawdzalem na innym komputerze to samo, zmiana sterownikow nie pomogla, nawet mam rozmazany obraz jak komputer wyswietla mi informacje o komputerze przy starcie. Jeszcze karta chodzi jako tako w trybie 32 bitow jak przestawie na 16 bitow, to nic od zycia nie chce :/. link do screenshota: ftp://202.145.114.1/jpg/desktop.jpg Nazwa karty: Ati Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256 MB DDRAM VIVO pomocy :P EDIT: powinno juz dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Link cuś nie działa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Grafa jesz uszkodzona i to prawdopodobnie(99,9%) pamieci:( Tylko serwis jesli masz ją na gwarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Eeeee... widzisz te zdjęcie? Jeżel rozmazany obraz i wszedzie to raczej pamięć... Marcin5611 ma w pełni racje.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 chyba wiem co padło, jak jesteś z wwa możemy się pobawić, chyba ze masz gware, wtedy szkoda zachodu bez lutowania się nieobejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immm3r Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 chyba wiem co padło, jak jesteś z wwa możemy się pobawić, chyba ze masz gware, wtedy szkoda zachodu bez lutowania się nieobejdzie wlasnie o to chodzi ze gwarancja sie skonczyla :/, ale mam inna propozycje ja zrobie zdjecia karty, a ty moze powiesz co jest nie tak, a moj tatusiek zna sie troche na lutowaniu to moze cos zdzialamy :P (do wawy mam 300 km :/) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 hmm z tym lutowaniem to musial bys znalezc karte z takimi samymi pamieciami i sprobowac je przelutowac... ciezka sprawa a jak masz pamieci BGA to juz wogole masakra : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...